И сватбеният съюз е зодиакално зависим

Звездите дават съвет и за най-подходящото време за сватба

23 юли – 22 август (Лъв)

Времето на Лъва е удачен период за брак, тъй като се намира под управлението на Слънцето. Съюзът в никакъв случай няма да е скучен. Околните често ще ви възприемат като красива, ярка, творческа двойка. Съпрузите вероятно имат сходни увлечения и интереси. Раждането на деца само ще укрепи такова семейство. Заедно партньорите могат да постигнат много, особено ако имат общ бизнес.

23 август – 22 септември (Дева)

Бракът, сключен под знака Дева, е устойчив, тъй като е добре обмислен. На партньорите им харесва заедно да работят, да въвеждат ред в дома си и да подобряват бита си. Интелектуалният анализ на сложните проблеми, здравословният начин на живот, вниманието към детайлите обединяват съпрузите. Голяма роля ще играят чистотата в дома, въпросите на хигиената. Добре е двойката да има земя, която да обработва, както и да отглежда малки животни.

23 септември -22 октомври (Везни)

Наред с периодите на Телеца и Лъва, най-подходящото време за създаване на здраво и хармонично семейство. Още преди векове нашите прабаби и прадядовци са вдигали сватби в този период, и то не само заради края на кърската работа. Везните символизират в астрологията брака и партньорството. В същото
време такава двойка може да има и слаби места – например преследване на социален статус и прекалена зависимост от мнението на околните.

23 октомври-21 ноември (Скорпион)

Дълбоко емоционален и страстен и в същото време в известна степен екстремен съюз. Регистрацията на отношенията със Слънце в Скорпион носи в себе си определени рискове: астролозите смятат, че в такъв брак е повишена вероятността от овдовяване или развод. Във всеки случай ви очаква борба за лидерство, взаимни подозрения и ревност. Затова пък в този брак нараства сексуалната удовлетвореност на съпрузите, пише вестник „Феномен“

Продължава ТУК

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар