Превъзпитай егоиста в леглото

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всичко между чаршафите е прекрасно, докато не свърши той? Ами твоят оргазъм?

 

Да, за съжаление именно порното е виновно за изкривените представи на повечето мъже как се случват нещата в секса. Ще се изненадаш колко момчета си мислят, че видът на възбудения им член е достатъчен да те докара до предоргазмено състояние, а няколко вкарвания и изкарвания – до супер разтърсващ финал. Ако и твоето момче е жертва на тези илюзии, можеш да излекуваш егоизма му много бързо – вместо да започнеш да пъшкаш още докато те съблича, му обясни, че извън екрана нещата са доста различни и в действителност се нуждаеш от повече екшън преди голямото О.

 

Първо ТИ

Най-добрият начин да си гарантираш оргазъм е просто да свършиш преди него. Използвай всяка предоставила ти се възможност да се докосваш или да насочваш сама ръката му към най- горещите си точки. Ако усетиш, че неговият финал наближава, забави малко топката и го накарай да остане неподвижен в теб, докато ти (или той) галиш клитора си. Не бързай и не се насилвай да свършиш, така само отдалечаваш удоволствието си. Наслади се на изживяването и не забравяй, че на половинката ти със сигурност ще му хареса гледката и усещането от разтърсващите те тръпки. Нищо чудно следващият път да пожелае всичко да се повтори само с негово участие.

 

Малко конкуренция

Няма нещо друго, на което мъжете да реагират така безотказно, както на предизвикателството да докажат, че са най-добрите. Затова следващия път, когато лежи блажено до теб, докато ти се надяваш на продължение, извади верния си приятел – вибратора, от нощното шкафче и започни да си доставяш удоволствие с него пред очите на гаджето ти. И един малък трик, за да не си помисли твоят човек, че е ОК да те оставя сама да се грижиш за оргазмите си – покажи му, че с вибратора ти е много по-яко, отколкото с него. Пъшкай, стени, извивай се колкото искаш, целта ти е да предизвикаш онзи таен страх на половинката ти, че Неуморният на батерии е в пъти по-добър от него, а оттам и желанието му да ти докаже, че и той може да те дари с неповторими оргазми. Ако и това не помага, е време да извадиш тежката артилерия, а именно:

 

С неговите камъни по неговата глава

С една дума – покажи му какво ти е на теб, когато те остави без оргазъм. Използвай тялото му за собственото си удоволствие, а когато свършиш, се отдръпни от него с думите: „Мило, беше наистина страхотно, но точно сега имам нужда да си почина малко“. След което можеш с чиста съвест да се обърнеш и да заспиш, както би направил той. Гаранция, че след няколко такива сесии няма да забрави за твоето удоволствие.

 

5 основателни причини да правим секс

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар