Никога не съм изневерявала, но не мога да спра с флиртуването в интернет

Ти лайф за Лекува


Мисля, че съм се пристрастила, мъжът ми настоява да престана

Мисля, че съм развила една особена зависимост. Не е нито алкохол, нито цигари, нито не дай си боже, дрога. От около пет години съм регистрирана в различни сайтове за запознанство и всяка нощ си пиша с повече от десет мъже едновременно.

Да, флиртувам с тях, предизвиквам ти, давам им някакви надежди. Макар и никога през живота си са не съм изневерявала на съпруга си, нито имам намерение да го сторя.

С него имаме хубав брак, сексуалният ни живот е напълно приемлив като за хора на нашата възраст.

Така че това, което правя не е търсене на любов, на секс, всъщност няма нищо общо с това. Просто ми е интересно да си пиша с различни хора, в случая с мъже и ми е любопитно как реагират, след като ги провокирам.

Но в един момент без да се усетя започнах да се пристрастявам. Улових се, че по цял ден си мисля на кого какво да напиша, как да отговоря на въпроси от предишната вечер… Преди месец съпругът ми седнал на компютъра и видял някои незатворени прозорци. Говорихме си, каза, че ми вярва и, че ви прощава, но настоява да спра с тези кореспонденции. Аз му обещах, че вече съм го направила, но единствената, което наистина сторих е да се крия по-добре.

З.С., Бургас

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Спри с флиртуването в интернет от там започват разпадните с връзките.Общувай с мъжа си и престани да флиртуваш онлай така ще се разпаднат нещата.Повярвай ми говоря ти го от опит

Добавете коментар