Не харесвам секса и това става проблем за мъжа ми

Ти лайф за Лекува


Обичам го, но не и „онова нещо“

С мъжа ми живеем заедно повече от двадесет години и бих казала, че имаме добър живот. Като всяко семейство сме имали и приливи, и отливи, но ако сега тегля чертата, ще преобладава доброто. Имаме две деца, едното вече си пое по пътя, малката ни дъщеря тази година е абитуриентка.

Едно единствено нещо малко разваля пълното щастие. Не знам какво ми е, просто съм родена така, че … не харесвам секса. Той от друга страна е много сексуален и настоява да го правим поне три пъти седмично.

Това постепенно започва да ми се превръща в кошмар. Вече не помня колко време съм изгубила в това да си търся оправдания. Той от своя страна пък почва да се сърди.
Знам, че трябва да правя компромиси, защото ми е верен, обича ме, но ако постоянно си измислям извинения, накрая ще започне да ми изневерява. Не знам дали ако тръгна на терапевт, ще може да ми помогне. Чувала съм, че лекуват пристрастеност към секса, но нежелание?..

С.Щ., Добрич

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Не е лоша идея да отидеш на психолог.Той ще ти помогне.Защото с своите оправдания и извинения го отблъсквате и накрая ще започне да ви изневерява и да ви напусне.Любовта на мъжа минава през стомаха и през леглото две неща който един мъж не може имали ги ще сте най щастливата жена.Запомнете го.Трябва да се правят компроми си но от мъжка страна точно за това и дума да не става просто ние заложено.Така че действай и не се колебай.

Добавете коментар