Той искаше да остави жена си и да се съберем, но тогава тя забременя…

Ти лайф за Лекува


Кълнеше се, че не я обича и, че не правят секс. Сега се чуди дали да се прибере при нея

Аз наистина не мисля, че съм някаква развратна кучка, както навярно ще си помислите, след като ви разкажа моята история. Не съм и предполагала, че ще изпадна в такава ситуация, но за свое оправдание ще кажа, че никога не съм и помисляла да развалям семейства.

Така се случи, че от три години ходя с женен мъж. През последната година той прекарва повече време при мен, отколкото при семейството си.

Когато се съгласих да започнем връзка, той беше повече от категоричен, че с брака му е свършено и, че с мен, или без мен, е бил решен да не живее повече с жена си. В този дом го задържало единствено детето им, но вече бил решен да напусне, а това не пречело да се грижи да детето.

Съпругата му, разбира се, от много време знае за мен, тъй като, както вече казах, той живееше повече при мен, отколкото там. Смятах, че всичко е въпрос на малко време да се пренесе при мен.

И изведнъж онзи ден той ми каза, че жена му била бременна с второ дете. От него. И сега се чуди дали да се върне при нея. Аз, разбира се, съм му бясна, защото нали толкова време ме убеждаваше, че между тях няма нищо, а сега тя се оказа бременна. И ще се окаже, че три година от живота ми са минали напразно.

Д.К., Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Така е напразно са минали.Той те е лъгал през цялото време.Не можеш да нямаш нищо и така да забременее от въздуха сигурно.Просто ти си била забавление.Съжалявам ако те обиждам или наранявам по някакъв начин но е точно такаПросто си му била любовница и нищо друго.За жалост има и такива неща който да се случват но не всички мъже който имат брак са щастливи всичко зави си от дваматаПросто няма смисъл да продължавате напред щом те е лъгал пак ще го направи.Ще откриеш истинския човек просто си трябва време и желание

Добавете коментар