Магията на парите се подчинява на необичайни закони

Ти лайф за Лекува

Парите, както и много други материални обекти, притежават свой нетривиален разум и ярки емоции


Освен това те се подчиняват на законите на природата, според които парите идват при нас неизвестно откъде и бързо си отиват. Затова, познавайки и използвайки прости истини, можем да направим така, че те постоянно да са при нас и да не изчезват.

Независимо от високото ниво на технологичен прогрес и огромния багаж от знания, натрупани от човечеството, методите на магията са неизменни и остава само да разберем как работят. И ако предците ни, използвайки магията на парите, отделят основно внимание на духовната съставка, то съвременният човек повече се интересува от привличането на парите.

Цялата теория на магията е базирана върху работата с енергиите

Всеизвестно е, че мисълта е материална. А щом е така, то е напълно реално да се постигне това, за което мечтаем. За целта се използват магически инструменти, заклинания, молитви или определена символика. Молитвите при магическите ритуали многократно увеличават силата на заклинанията, привличайки природната мощ. За изпълнение на ритуалите съвсем не е необходимо да притежавате специфични познания, а трябва само да познавате основните правила.

Например, ако при при вас дойде гост, а вие го посрещнете студено или безразлично, едва ли той ще пожелае да повтори визитата си. Така е и с парите: ако се отнасяте лошо към тях, те едва ли ще ви посетят отново.

Първо трябва да се обърне внимание как се съхраняват парите

Не трябва са смачкани или разхвърляни, а да лежат подредени в портфейла. Трябва банкнотите да са поставени така, че да се намират в една и съща посока с лицевата си страна. Добре е да се съхраняват в дървена кутия (дървото подобрява енергетиката на парите).

Много е важно да се избере правилно портфейлът при покупката. Смята се, че трябва да се купува на растяща луна, в четвъртък, преди 12 часа на обяд и задължително, макар и малко, да надплатите за него. Слагайте парите в портфейла в различни отделения, като разделяте банкнотите и монетите.

Оставете малка сума настрана, като мислено си внушите, че тези пари
за вас са неприкосновени. Тази сума става мощен магнит за привличане на другите пари. Не оставяйте портфейла празен: там трябва да има поне една банкнота. А и когато подарявате портфейл, поставете вътре паричка – ако е празен, това ще се отрази зле на вас самите.

Друга важна особеност, свързана с паричните суми, е, че често приятели или познати си искат пари назаем

И в това отношение трябва да се спазват определени правила. Давайте само такава сума, чиято липса няма да се отрази на личния ви бюджет дори и ако не ви върнат парите. Ако решите да дадете по-голяма сума, веднага уговорете условията и срока за връщането им.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар