Хороскоп на астроложката Тити Видал за сексуална съвместимост и характер

Ти лайф за Лекува

Неслучайно е казано, че мъжете са от Марс, а жените от Венера. Всеки човек има свой индивидуален характер


Така че, когато нещата стигнат до любов и интимности, е много трудно да се намери правилният подход към партньора. Астрологът Тити Видал е съставила специален хороскоп, в който са описани сексуалните предпочитания на мъжете и жените от различните зодии.

ОВЕН

Жени

Те са истински диктатори. Обичат да имат инициативата и да държат всичко под контрол. Но при това високо ценят романтичните постъпки на мъжете. Тези дами обичат да експериментират с интимната атрибутика и да се забавляват с ролеви игри.

Мъже

Тези господа предпочитат да пропуснат прелюдията и веднага да преминат към главното. В същото време са много предани в отношенията. Но е доста сложно да спечелите сърцето на такъв мъж. За целта ще трябва да си играете с чувствата му и да бъдете готови на смели експерименти в леглото.

ТЕЛЕЦ

Жени

Отличават се с нежност, романтичност и последователност. Не обичат привързаността и ценят процеса на предварителните ласки. Могат да бъдат съблазнени с романтична вечеря, включваща афродизиаци. Не се окъпете на целувки, като отделите специално внимание на шията – тя е важна ерогенна зона на този знак.

Мъже

Те изключително много ценят увертюрата. Отличават се с изобретателност и са готови да обсипят девойката с целувки на най-неочаквани места. Най-добрият начин да ги възбудите, е тайландският масаж.

БЛИЗНАЦИ

Жени

Поговорката, че жените обичат с ушите, в пълна степен се отнася за Близнаците. Те буквално се разтапят от комплименти, така че не ги икономисвайте. Можете предварително да „загреете“, като отправите на своята избраница няколко пикантни SMS съобщения. В интимния живот Близнаците удивляват с фантазията си. Бъдете готови за спонтанен секс на неочаквани места.

Мъже

Те много обичат да говорят за секс. Можете да ги възбудите, като просто поддържате разговор на пикантна тема. Особено удоволствие им доставят откровенията за еротични фантазии. Не забравяйте и комплиментите – мъжете от този знак ги обичат не по-малко от жените. В леглото Близнаците имат страст към смелите експерименти и използват секс играчки.

РАК

Жени

Те са романтични, сантиментални и малко консервативни. Обичат да правят секс в комфортни условия. Ценят галантните и грижовни кавалери. При това партньорът им трябва да е волеви и решителен, от него да излиза инициативата.

Мъже

Те владеят отлично изкуството на прелъстяването. Умело създават нужната атмосфера – романтична музика, приглушено осветление или ароматични
свещи. Както и жените, ценят предварителните ласки – направо си губят ума от масажа. Отделете особено внимание на шията, гърба и бедрата.

ЛЪВ

Жени

Те обичат да усещат властния и решителен мъж. При това статусът на партньора също играе голяма роля. Лъвиците обичат да удължават процеса на любовни утехи, затова в спалнята им можете да видите множество огледала.

Мъже

Те високо ценят прелюдията. А в леглото са страстни и невъздържани в изразяване на емоциите си. Освен това тези господа са доста непретенциозни в избора на партньорка и не изискват кой знае какви знаци на внимание към себе си.

ДЕВА

Жени

Сексуалният потенциал на тази дама се разкрива само с човек, на когото тя изцяло се доверява. Така че трябва да се запасите с търпение. Девите отделят много внимание на прелюдията. Особено ги възбуждат ласките и целувките по корема.

Мъже

Те са инициативни и решителни. Ако такъв господин е хвърлил
око на някое момиче, от нея не се изискват никакви усилия, за да го прелъсти. Но в същото време са много взискателни към външния вид. За да омаете мъжа Дева, е достатъчно да изглеждате перфектно и да можете бавно и красиво да се събличате. В леглото тези господа обичат да изследват тялото на партньорката си и да откриват нови ерогенни зони.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар