Имам проблем: Съпругът ми го иска много по-често от мен!

Ти лайф за Лекува


Обичам го, но ми писна всяка вечер „да ме боли глава“

Аз съм млада жена на 37 години, имам добро семейство, едно дете, със съпруга ми планираме да имаме поне още едно, смятам, че още имам време за това. С една дума животът ми е прекрасен. С мъжа ми се разбираме прекрасно, той е невероятен съпруг и баща. Грижи се за семейството, печели добре. Аз дори и да изкарвам по-малко от него, също работя и заплатата ми също не е лоша…

Детето ни е момиче на 12 години, много добро дете е. Възпитана е, добра ученичка, не е глезена. Нямало е случай да започне да се тръшка да й купуваме скъпи неща, въпреки че имаме възможност.
И, разбира се, когато някой започне да се хвали така, хората вече очакват онова „но“… Оказа се, че с него имаме малко различни виждания за секса, или може би сме с различен темперамент.

С една дума, аз нямам против да правим секс, харесвам го, но не по-често от веднъж седмично. Всичко друго ми идва в повече. Докато той рядко пропуска някоя вечер, без да поиска. И тогава трябва да „ме боли глава“. Той не е груб човек, не настоява прекалено, но всичките тези игри всяка нощ вече много ме уморяват. До степен да му предложа да си намери любовница, ако успее да бъде достатъчно дискретен.

Д. З., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Не му отказвай .Така ще го от лъснеш.Отначало ще се сърди но по натам вече ще станат по сериозни нещата.И може да стигнете до там че да търси другаде това щастие.Така че престани с главоболията а зарадвай мъжа до себе си и го прави щастлив както и той теб ще прави най щастливата жена и желана.Само може да се гордееш че проявява интерес и че те желае всяка вечер

Добавете коментар