Вече седем години съм без гадже!

Ти лайф за Лекува


Не знам какво ми става, никоя не иска да се задържи край мен

Аз съм на 32 години и съм съвсем нормален, даже мисля, че изглеждам по-скоро добре. Спортувам активно, имам атлетично телосложение, не съм грозен и в лице. Имам хубава работа и добри доходи. Контактен човек съм, мога да водя разговор, не съм някакъв сухар…

И не мога да разбера защо се случва така. До последно имах връзка, коhато бях на 25 години. Движехме с девойката около три години и накрая дори живеехме заедно. На нея обаче й излезе късметът да учи в Щатите, установи се там, в момента е омъжена с две деца.

И други връзки имах преди нея, но какво стана след това, нищо не става, както трябва и вече седем години стоя сам, макар и много да искам да създам сериозна връзка.

Що имаше приятелки на мои приятели, се опитваха да ни съберат, срещахме се, с една-две излизахме и по няколко пъти, но нищо не се получаваше. Запознавал съм се и с жени по интернет, и там същата работа – просто не става.

И не мога да разбера къде греша, защото си мисля, че съм се държал добре, а излизат с мен най-много три пъти.

Д. К., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

3 коментара

  1. Mariela Petrova says:

    Ne se pritesnqvai ..sus sigurnost ne e v tev prichinata😃.Prosto imam turpenie taka ili inache pravilniq chovek vinagi idva ..nikoga ne e kusno za nishto taka che prosto budi sebe si i nqkoq shte te obikne takuv kakuvto si priqtelio..

  2. Гичка says:

    В църква да ти четат Киприянови молитви.

  3. Мария says:

    Не се притеснявай – просто не си намерил твоето момиче. Да, така сме устроени, че искаме да имаме близост с някого, защото човек е социално същество. Но в днешно време хората станаха много материални и егоисти. Духовността изчезна. Аз също съм от 7 години сама, макар че има доста мъже, които ми предлагат приятелство. Заради прекалено многото разочарования и психически травми реших, че не бива повече да правя компромиси със себе си, само и само за да не съм сама. Безсмислено е да се пилее животът в празни връзки. По-добре си представи в детайли, какво точно момиче искаш да срещнеш: каква да бъде като характер, като интереси, като външност, но сложи приоритет на първите две. Обърни се към някакви духовни практики. Чети далекоизточна философия – тя учи как да се намери пътя към вътрешния баланс. Когато спреш да търсиш каква да е жена и усъвършенстваш мисленето си за живота, както се казва, когато най- не очакваш, Господ ще ти изпрати някоя сродна душа. А това за Киприяновите молитви наистина можеш да пробваш: ако нямаш нужда от неутрализиране на някое вредно въздействие, то поне ще ти донесат спокойствие и подкрепа. Не се отчайвай, не си сам.

Добавете коментар