Не съм перверзник, но… ходя само с възрастни жени!

Ти лайф за Лекува


Имам сериозна връзка с 22 години по-голяма и не мога да убедя майка ми, че връзката ни е чиста и истинска

Дори не знам дали това е перверзия, изобщо дали е проблем, или просто е нещо, което хората предпочитат. Имам предвид, че аз се чувствам напълно добре и нормално с моя интимен живот и не мисля, че правя нещо лошо.

Всъщност става въпрос затова, че предпочитам по-зрели жени. Не мисля обаче, че това е нещо чак толкова страшно. Не е като да се нахвърлям на деца, всичките ми връзки са пълнолетни, разбира се, при положение, че са по-възрастни от мен.

На такива хора знам, че им викят геронтофили. Не знам дали това звучи обидно, не ми и пука. В случая не правя нищо лошо на никого и дори донякъде мисля, че правя добро на тези жени, които с възрастта вече имат по-малко възможности, независимо колко хубави са.

Сега имам пирятелка, който е с 22 години по-възрастна от мен и много я обичам, тя също ме обича и иска да сме заедно. Можете да се досетите откъде идва проблемът – майка ми никога няма да го преглътне. Разбира се, с моята приятелка си живеем заедно, на квартира сме, но ми се иска еден ден да ги запозная и всички да знаят, че това е моето момиче…

В. И. Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Ани says:

    Когато твоето момиче стане на 70г ще е просто една съсухрена баба,а ти на 48г мъж в разцвета на силите си.Тогава ще се сетиш че си сбъркал и то много яко.

Добавете коментар