Случаен секс провали живота ми

Ти лайф за Лекува


След като разбра, съпругът ми каза, че ми прощава, но очевидно не може да го превъзмогне

Преди около два месеца направих една глупост, която промени живота ми, и то не промени, а направо съсипа. Понякога нещо съвсем неочаквано и мимолетно може наистина да съсипе всичко, така стана и с мен.

Имахме банкет на фирмата и по принцип трябваше да отида на него със съпруга си, но той нещо не се почувства добре и предпочете да си остане вкъщи.

Бяхме в столичен ресторант, прекарахме много добре и дори не съм усетила, че през повечето време си говорихме с един от колегите ми. С него работехме заедно от седем години, бих казала, че ми харесва, но нищо повече…

Пихме обаче много, после си тръгнахме заедно с него и не знам как стана така, но се оказах у тях. Правехме секс. Не е било нищо особено, бяхме толкова пияни, че дори не си спомням. Когато се пробрах, мъжът ми вече спеше, а на другата сутрин щях да се побъркам от угризения.

Чудех се дали да му кажа или да си замълча, но междувременно някой „добър“ колега се изпуснал, тъй като всички ни видели да си тръгваме заедно. Така че той научи не от мен, а от доброжелател. Признах си, той не ми говори няколко дни, след което ми каза, че много е мислил и все пак ще ми прости, дори и заради двете ни дъщери.

Макар и още изпълнена с угризения, бях щастлива и почти спокойна, че нещата ще отминат. Но очевидно е едно да ми каже, че ми прощава, а друго наистина да го направи. Оттогава животът вкъщи е ад. Няма скандали, крясъци, просто вече не си говорим. Разминаваме се безмълвно и най-много да си кажем нещо банално – на някоя сметка или покупка. Ужасно е подтискащо и не знам дали някога това ще се промени, защото не издържам…

М.У., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар