Синът ми е на 15 и забремени съученичка!

Ти лайф за Лекува


Сега с родителите й се чудим какво да правим

От една седмица насам не знам на кой свят се намирам. Изобщо не бях подготвена на това, което се случи и наистина не знам какво мога да направя, за да оправя нещата.
Синът ми е на 15 години и има приятелка. Приятно момиче, познавам я, идва често вкъщи. Той също се познава с родителите й. И аз се запознах с тях, приятни хора, харесват го, нямат нищо против това дъщеря им да ходи с моя…

И така до момента, в който научих, че са правили секс – нещо, което честно казано, ме притесняваше. Но от една страна знаех, че решили ли са го, каквото и да правя, няма да мога да го предотвратя, а от друга не ми се искаше да мисля сериозно за тези неща, виках си: „Малки са още…“

И изведнъж разбрах не само, че са спали заедно, а, че момичето е забременяло… А то дори е една година по-малко от сина ми – на 14 години е!

Нямам идея какво да направим, а е очевидно, че трябва да се действа бързо. Това – да станеш родител на тяхната възраст… немислимо. А как се действа, ако трябва да се махне бебето – никога не съм си мислила, че ще ми се налага да решавам такъв проблем.

Нейните родители също научиха и те като мен са в нещо като ступор и не могат нищо на измислят. Не винят никого – нито сина ми, нито мен, нито дъщеря си, но също осъзнават, че е немислимо тя да роди на тази възраст.

Трябва да решим много бързо, а дори не знам какво повелява законът в такива случаи.

М. Е. Бургас

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

3 коментара

 1. Николай says:

  В ниакакъв случай недейте да „махате“ бебето. Това е тежък грях и не само е убийство, но е убийство на невинно дете. Щом Господ е допуснал тя да забременее, той ще намери начин и детето да се отгледа. Има много такива случаи на двойки, които се притесняват да родят и като задържат детето става чудо и всичко се нарежда. Ако искате да видите какво представлява абортът, вижте тези кадри, които показват как бебето панически бяга от инструмента, който го смачква и се гърчи мъчително:

  https://www.vbox7.com/play:dd58def5

  Не си слагайте този тежък грях на душата, да не навлечете проклятие и върху себе си, и върху бъдещите си деца!

 2. Ани says:

  Доктор.Друго няма.На 14 г. Не можеш да бъдеш майка и ученичка освен ако не си върл мангал.

 3. Spasova says:

  Вашият син и приятелката му не са ли чували за предпазни мерки?

Добавете коментар