Домакинстването не е проблем за дамите от земните знаци

Ти лайф за Лекува

Оказва се, че е напълно възможно да превърнем арената на споровете за домакинстването в поле, където цари любовта

домакиня
ЗЕМЯ

Земните знаци действат бавно, но сигурно. Те подхождат, без да бързат, към домашните задължения, като дълго се подготвят, преди да пристъпят към тях, но след това вършат всичко много старателно.

Козът на дамата Телец е приготвянето на обеди – особено неделни и празнични. Най-вероятно тя започва да съставя менюто за почивния ден още в понеделник. Цяла седмица ще подбира необходимите съставки, а в петък вечер ще се посвети на приготовленията. Когато домакинята Телец е във властта на кулинарното вдъхновение, не бива да я разсейвате със странични въпроси и молби: да ви изглади ризата или да ви зашие копчето. Всичките й помисли и душевни сили са отдадени на едно велико дело, останалото ще почака. Ако настоявате, тя ще се обиди и ще откаже да прави каквото и да било. Изчакайте и когато тристепенното меню бъде приготвено, тя обезателно ще свърши и всичко останало. С една дума, главното ви оръжие са търпението и тактът.

Дори и ако някои домашни задължения тежат на Девата, тази Пепеляшка се старае да не го показва

За нея дългът си е дълг. Тя е забележителен изпълнител и на най-скучните, еднообразни и неприятни поръчения. В същото време, Девата е прекрасен плановик и е добре да поверите разпределението на делата в семейството именно на нея. Не е изключено обаче тя да ви досади с изискването на съвършенство-и да ви стане тясно, душно и скучно с нея. Не се отчайвайте и насочете енергията й в конструктивно русло: с приготвяне на зимнина например. Тя методично ще се заеме за работа, а вие ще имате най-вкусни-те туршии и конфитюри, както й мир и хармония в семейството.

Дамата Козирог е идеалната домакиня. Тя с лекота може да измие, да подреди и да спазва идеална чистота в хладилника и фризера. Дори и в най-потайните кътчета на жилището няма да откриете дори прашинка; съдовете ще са подредени по височина/ чистото бельо – изгладено и сгънато. Вашата задача е да позволите на любимата си да поеме кормилото на домакинския кораб, а тя ще го превърне в образцово-показателна яхта. И още: не отвличайте дамата Козирог с разговори, когато тя упоено се занимава с домакинстване.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар