Разберете какво казва за вашия характер Хороскопът на маите

В Централна Америка индианските племена не са имали никаква представа за зодиакалните знаци, но са вярвали във влиянието на звездите върху човешкия живот


ВИДРА (20 януари -18 февруари)

Хората от този знак се отличават с нестандартно поведение. Понякога е трудно да ги разберете. Най-ефективното проявление на тяхната раз-личност е творчеството. Предимството на Видрата е в добре развития интелект и въображението. Тези хора обикновено са много добри и грижовни приятели. Много е важно възпитанието на Видрата. В началото на житейския път лесно може да бъде наранена психиката на дете, родено под този знак. Но също така лесно то може да бъде насочено в правия път.

ВЪЛК (19 февруари – 20 март)

Вълкът олицетворява любовта. Тези хорйценят това чувство по-високо от всеки друг. Но също така високо оценяват и своята независимост. Именно затова им е по-трудно от останалите в отношенията. Понякога те дори напълно се отказват от партньор в живота. Във всичко останало Вълците са много щедри и страстни хора.

СОКОЛ (21 март -19 април)

Представителите на този знак не се церемонят. Соколът се смята за роден лидер и лесно намира решение в трудни ситуации. Освен това тези хора знаят цената на времето и предпочитат да действат, а не да говорят. Соколите по натура са бизнесмени и са готови да поемат инициативата. Заради стремежа си към победа често могат да бъдат и високомерни.

БОБЪР (20 април – 20 май)

Бобрите винаги и навсякъде се стараят да поемат цялата отговорност. Ако се захванат с нещо, го вършат докрай
и резултатът винаги оправдава очакванията. Единственият минус е, че ако се увлекат от нещо, не могат да се спрат. Макар че в изключителни случаи този минус се превръща в плюс и Бобрите могат да бъдат много добри ръководители. Изключително праволинейни и лоялни са. Прилагат принципите повече върху себе си, отколкото върху останалите.

ЕЛЕН (21 май -20 юни)

За индианците еленът носи особен смисъл и олицетворява музата. Хората, родени под този знак, вдъхновяват своето обкръжение. Те прекрасно умеят да се настройват към човека, с когото контактуват в момента. Елените са ненадминати събеседници и трудно
ще намерите повод да се скарате с тях.

КЪЛВАЧ (21 юни -21 юли)

В традициите на индианците кълвачите са най-възпитани.Те са тези, които винаги ще ви изслушат и ще успеят във всяка ситуация да се поставят на ваше място. Когато ви е нужна подкрепа, Кълвачът ще е до вас. Тъй като тези хора са способни на нечувана емпатия, в живота са добри родители и партньори в отношенията. Скромността украсява представителите на този знак.

СЬОМГА (22 юли -21 август)

Животът на хората, родени под знака Сьомга, е истинско приключение. Те са изпълнени с енергия и ентусиазъм:
Работата в екип с тях е като подарък. Заредени са със здравословен оптимизъм. Бързо съобразяват и не дърпат одеялото към себе си. Сьомгата умее да научи другите на много неща, и то с удоволствие.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар