Проблемът е, че съм прекалено красива

Ти лайф за Лекува


Всички се спичат в мое присъствие, а дори не съм била с мъж!

Сигурно никой няма да ми повярва като кажа каква е моята голяма драма, а тя е… че съм прекалено красива! Казвам го като оплакване, а не като хвалба. Защото именно това, че съм се родила руса, със сини очи и хубаво тяло, е нещото, което винаги ми е пречило в живота.
Сигурно и аз имам вина, но винаги е ставало така, че около мен момчетата се спичат, започват да заекват и ги е страх да ме заговорят и поканят да се видим.
Според мои приятелки причината е, че си мислят, че имам огромни претенции и те нямат шанс, затова дори не се пробват.
В резултат вече съм на 24 години и не съм била още с мъж, а много от приятелките ми са омъжени, някои дори с деца. Опитвам се да променя това, но очевидно и аз имам проблем с контактуването, малко съм затворена, а момчетата явно считат, че се надувам… Наистина не знам как да го променя.

Н. М., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

2 коментара

  1. Йордан Хараланов says:

    Нищо няма да променяш в себе си. Бъди такава каквато си. Ще си намериш мъж до себе си. Само трябва да си търпелива. Това че ги е страх да те поканят на кафе и да те заговорят си е техен проблем. И единствено могат да загубят от това да бъдат до прекрасно момиче. Ти си умно и красиво момиче и ще си намериш. Бъди сигурна. И мисли позитивно. Съдбата си знае работата както се казва. Само не се затваря в себе си. Това е най гадното. Спокойно всичко ще се нареди когато най малко очаквате.

  2. dobromir says:

    Иаз никога не съм бил с момиче защото и аз също като теб съм много затворен когато говоря с някого се изчервявам и много бързо говоря но нетрябва дасе променяш на мен ми харесва такава каквато си.Ако искаш да си бъдем приятели щесе радвам да си поговорим и да сисе разбираме и знай че и аз като теб съм обикновенно момче но и аз и ти ако бъдем приятели ще бъдем много щастливи щети дам моят фейзбук адрес където ще можем да си говорим за прекрасните неща от живота но те са много само трябва даги намерим и знай че заедно можем да променим света към подобро за нас място в което живееме.https://www.facebook.com/dobromir.simov.96.

Добавете коментар