Мода според зодиака: как трябва да се обличат различните зодии? (продължение)

Правилно и с вкус подбраният тоалет прави жената по-млада и по-самоуверена


При огромното разнообразие от модни направления понякога не е лесно да се ориентираме кое именно ни подхожда. Тогава на помощ идва… астрологията!

ВЕЗНИ

Надарени сте от природата с усет при избора на съчетания от цветове. През 2017 г. това умение ще ви е от полза. Смело комбинирайте контрастни нюанси. Ще изглеждате безупречно в костюм. Във всеки образ обезателно внесете детайл, който подчертава вашата индивидуалност.

СКОРПИОН

Умеете да изтъквате достойнствата на своята фигура. В Годината на Петела образът ви трябва да изразява вашата увереност в себе си, известна войнственост и в същото време сексуалност. Важно е да не изпаднете в крайности и да избягвате вулгарностите. Бъдете внимателни с прилепналите дрехи и с камуфлажните разцветки.

СТРЕЛЕЦ

Обикновено Стрелците или следят последните новости в модните тенденции, или тоалетите им са напълно безразлични. През 2017 г. настоятелно се препоръчва все пак да се съобразявате с модата.
Избирайте облекла от естествени материали -това изглежда скъпо и се носи по-дълго. Подходящ е етническият стил в тоалетите и аксесоарите.

КОЗИРОГ

Консервативните Козирози предпочитат класиката без сложни елементи. През тази година е актуален винтажният стил. Разгледайте гардероба и аксесоарите, останали от бабите – ще ви стоят стилно и ще изглеждат много скъпи. Постарайте се да промените приоритетите си при избора на цвета. Обърнете внимание на по-светлите оттенъци, стремете се към лекота в образа.

ВОДОЛЕЙ

Можете смело и с размах да смесвате различни стилове. Но внимавайте любовта към всичко ярко и необичайно да не ви направи смешни. Задължително следете облеклото ви да е безупречно чисто, и помнете, че по дрехите посрещат. През тази година е добре да смените прическата и цвета на косите.

РИБИ

Чувствителните Риби често се губят при избора на собствен стил. В Годината на Петела е добре да си изясните този въпрос. Роклите, дългите поли и прилепналите връхни дрехи изглеждат върху вас изискано и свежа Отдайте предпочитание на светлите и нежни тонове с изящен рисунък и орнаменти.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар