Обещах да напусна жена си, но не знам как да й кажа


Вече нищо не ни свързва, но все пак сме били 22 години заедно

Вече четвърта година имам любовница, която е с 15 години по-млада от мен. Първоначално това ме притесняваше, но връзката ни се оказа трайна и това постави нови проблеми. От лека забежка с „крехко агнешко“ изведнъж се оказах двойно обвързан. Тя настоява да заживеем заедно, твърди, че със съпругата ми вече нищо не ни свързва и общо-взето е права. Наистина с жена ми сме се отчуждили и вече почти не си говорим. Свързват ни двете деца, битовизмите – сметки, ежедневни неща, но никаква тръпка не съществува вече. Почти съм сигурен, че тя знае за връзката ми с другата, но предпочита да остави нещата както са си.
Миналата седмица обещах на любовницата ми, че ще напусна жена ми и ще заживеем с нея заедно. Наистина мисля да го направя – децата вече са достатъчно големи да разберат, а аз тях не ги оставям… Но просто не знам как да го направя – трудно е да загърбиш 22 години, па макар и вече само рутина. Всеки ден отлагам за следващия, знам, че скоро ще трябва да го направя, но просто не намирам момента и думите…

С.С., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

3 коментара

  1. Виктория Иванова says:

    Трудно се спазват обещания и лесно се подновяват нетрайни чувства, проблемите ни са, че претенциите ни надвишават възможностите. Желанията се сменят като модата, а умението да си постоянен, отговорен и хармоничен с ценностна система за здраво, сплотено и топло гнездо се измества с живота е кратък и да живеем за мига. Изгубени в егоизма си и непрекъснатия стремеж да удоволстваме в живота. Силният устоява и намира брод във всяка ситуация, просто защото е силен и е пример.

  2. БН says:

    15 години по-млада? Ти как изглеждаш? Младолик, спортен тип с пари? Или както всички на около 45-50. Ако ти си на 45 младата жена е на 30 сега. Какво не и е наред за да се хвърли на 15 години пи-възрастен с 2 деца? Децата ти няма да ти го простят, ще ги изгубиш. Казваш, че сте се отдалечили с жена ти? Ти какво направи за да не е така? Аз съм на 68 г., а моят спътник в живота на 62. Не е нищо както беше преди 15 години при него. А аз съм по-възрастната. Мисли какво ще правиш с младата жена след 15 години, а ако ти природи и дете как ще издържаш на 65 години тийнейджър? Каквото и да стане с първата ти жена и деца няма да излезеш без тежки финансови загуби. На тези години да започнеш отново? Може, ако новата наистина обича тебе и понесе загубите ти спокойно. Помисли си да не загубиш всичко и след 5 години да се чудиш на кой свят си.

  3. И това ще мине ! Отрезнявай бавно от лудостта .Жена ти със сигурност знае и ти дава шанс.Просто и любовницата ти е наясно,че вече и от другия фронт нещата охлаждат.Мераците минават ,но децата са тези които ще ти дадат чаша вода .След време жена ти ще ти изглежда по друг начин,просто се отдалечи от любовницата.Време трябва и здрав разум .Успех 1

Добавете коментар