Напусна ме, защото родителите ми не го обичат!


Може ли това да бъде причина – бях готова на всичко за него

Все още не мога да осъзная това, което ми се случи… С приятеля ми бяхме заедно почти от 7 години – той за мен беше единствения и неповторим, обожавах го.

Зная, че и той ме обичаше. Догодина завършвам висшето си образование и смятах, че ще се оженим, че ще имаме деца…

Преди два дни той ми каза, че иска да се разделим, защото нищо сериозно не може да се случи между нас, т.е да се оженим. Причината е, че моите родители не го харесват, а той искал всичко да е идеално.(Сигурна съм, че няма друга жена).

Плаках, молих му се… Той е целият ми живот… Но беше непреклонен. Кажете ми, ако ме обича толкова силно, как може да ме изостави заради родителите ми!? Той ми разби живота… Моля ви, помогнете ми! Посъветвайте ме какво да правя! Дали ще ми се обади?! Може би да се мисли, че може да ме преодолее и след време да разбере, че не може и да се върне!

Св. Т., Стара Загора

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йордан Хараланов says:

    Човекът който обичате всъщност той не ви обича. Това са пълни глупости. Това е само претекст да се раздели с теб. Защото има друга жена в живота му. Това са само оправдания, че не иска нищо сериозно. Камо ли деца. Той няма да се жени за родителите ти а за теб. Не си губи времето с него вече то е ясно. Знам, че е гадно но такъв е животът. Продължавай напред. ЩЕ намериш правилния човек за вас. Явно вече си му омръзнала. Никой не къса за такива глупости.

Добавете коментар