За какво трябва да внимавате, когато ви гледат на карти Таро?

ЛЪЖЛИВА ТРАКТОВКА НА КАРТИТЕ

Този метод е най-опасното нарушение на правилата на консултирането. И при това не е лесно да бъде разпознато. Гадателят тълкува картите така, както му е изгодно, не казва истината. Клиентът вече се е отпуснал,чака отговора, а получава това, което е нужно на шарлатанина. В резултат жертвата е измамена, което едва ли ще помогне човекът да вземе верните решения в живота.

Как да се предпазите от подобно отношение? Можете да питате за тълкуването на всяка карта. Можете да спорите и да не вярвате. Но най-добре е да проверите предварително таролога, да узнаете с каква репутация се ползва и да не ходите при съмнителни специалисти.

НАТРАПВАНЕ НА УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ПРЕДВАРИТЕЛНО УГОВОРЕНИ

Този метод очевидно се прилага след всички предишни. Но понякога може да върви и отделно, като „бонус”: клиентът иска само да му гледат, а мошеникът вече е приготвил за него комплект вълшебни трикове. Например разширени консултации при „мага”, препоръка да посети екстрасенс, с когото мошеникът е в комбина, и т.н. Трябва да сте крайно внимателни към всички предложения, за които първоначално не сте се договорили.

ГАДАНИЕ НАБЪРЗО И ПРЕДИЗВИКАТЕЛЕН АНТУРАЖ

Едно от правилата на гаданието гласи, че не трябва да се практикува на улицата, на шумни и оживени места. Гаданията на бърза ръка по принцип са забранени. Що се отнася до антуража, той не е необходим на добрия таролог – абсолютно достатъчно е да разполага с маса, два стола и тесте карти. Не са забранени покривка за гадаене и свещ. До-като псевдомистичните дрънкулки, фалшивата езотерична атрибутика, костюмът на мага и множеството украшения не са необходими. Всичко това служи на шарлатаните за възбуждане на лъжливо доверие, за придаване на важност и за създаване на тайнственост.

ЧЕСТИТЕ ГАДАНИЯ

Клиентът е „насаден” на голям брой консултации по един и същи въпрос. Например може почти всеки ден „да се следи” с помощта на картите съпругът или съпругата. С чести гадания се занимават обаче не само лошите таролози, но и обикновените любители, които не са в състояние да направят и крачка, без да хвърлят карти.

Мошениците обикновено говорят с недомлъвки и клиентът е готов да плати още само и само най-накрая да се промени животът му. Задачата на професионалиста в този случай е ясно да обясни кога и поради каква необходимост трябва да се анализира ситуацията още веднъж.

А ако все пак сте попаднали в ситуация, когато са ви измамили, помнете, че грешки винаги са възможни – никой не е съвършен! От грешките обаче се вадят поуки: измаменият човек е трябвало да измине този път, да изгуби малко, но да съхрани голямото. А мошеникът непременно ще си получи заслуженото за гордостта и користолюбието. Бъдете сигурно в това, както и в себе си!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар