Каква енергия носят счупените съдове?

„На щастие е!”, казваме, когато случайно счупим нещо. Но според екстрасенсите не всичко счупено носи щастие

Счупената чиния, счупената мебел и неизправната техника са надарени с енергетика – нарича се ша и по своята природа е разрушителна. Такива вещи създават в дома атмосфера на напрежение.

Ако любимата ви чиния е нащърбена, можете да я оставите, но не я използвайте. Проявете таланта на дизайнер, като измайсторите от нея декоративна мозайка. Експертите уверяват, че в предметите на интериора негативната енергетика вече така мощна както в съдовете.

Още в дохристиянски времена древните славяни имали обичай да излагат напукани или слепени съдове на слънчева светлина. Нашите предци вярвали, че слънцето може да унищожи тъмните сили и негативната енергия на повредените вещи. Ако чинията е счупена на парчета, съберете ги и ги изхвърлете.

Според фън-шуй на всяка стихия съответства определен цвят: на дървото – зелен, на Земята – кафяв, на метала – бял и златен, на водата – син и черен. Стихията е силата, способна да активизира всяка сфера в нашия живот. Така например за творчество ни е необходима енергията на Дървото. Затова зелените цветове в елементите на съдовете са много подходящи. Енергията на Водата може да ни направи по-мъдри и разсъдливи. За да я активизирате, сервирайте храната в сини чинии. За любовните отношения и интимното сближаване в живота ни трябва да активизираме стихията на Огъня – червения цвят.

Не по-малко важна е и формата на чинията. Съдовете с кръгла форма са резултат от поклонението на хората към Слънцето. Това е бил опит да го уловят в чинията си и така да съхранят топлината на светилото в дома си.

Сервирайте храната в квадратни чинии. Според фън-шуй квадратът има енергията на Земята, способна да стабилизира всички негативни явления.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Славун says:

    Думата „славяни“ е измислена едва през 1532г от хърватина Винко Прибоевич, раздута от абатът Мавро Орбини и пренесена у нас през 18-ти век от Паисий.

Добавете коментар