На 18 съм бременна, дали да го запазя?

anjelica-aj-hadsell1
Той ми даде 150 лева за аборт, взел ги от баща си

Искам да споделя с вас – едни непознати за мен хора проблема си.

Трудно ми е, наистина ми е много трудно да говоря за този проблем.

Аз съм на 18 години, преди 2 седмици разбрах, че съм бременна. Приятелят ми е колкото мен. Казах му веднага, след като самата аз се уверих. Той въобще не се зарадва на новината. Каза, че сме щели да измислим нещо.

Обади ми се след няколко дни и поиска да се видим, за да поговорим.

Когато се видяхме, той ми каза, че е бил проучил някои неща и разбрал, че най-новия метод за аборт бил почти безопасен. Каза ми точно къде се прави и ми подаде 150 лева, толкова струвало.
Бил ги взел от баща си уж за маратонки. Аз отказах да взема парите и му казах, че искам да помисля. Но той не иска да има нищо общо с детето, ако го задържа. Какво да направя?

В.Д., Варна

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Анжела says:

    Ако мислиш че можеш да го отгледаш сама без да зависиш от него,ако мислиш че можеш да се справиш,че родителите в ще те подкрепят и помогнат тш остави. Но имай в предвид че,ако нямаш тази подкрепа от близки ще е трудно,защото няма как да се издържаш и детето също. Трябва да работиш да се развиваш. Така че прецени си обстоятелствата. Ако решиш да правиш аборт знай че медицината е напреднала и има шанс е в голям да можеш с имаш деца,в в това побързай след3 месец е опасно

Добавете коментар