Съсипах живота на сестра си и не съжалявам за това

635463833223028750ukrainian-paratroopers
Накарах я да абортира и да зареже голямата си любов

Аз съм на 18 години, най-обикновено момиче съм но не в това е проблемът ми… Там е работата че се влюбих в последния човек, в когото трябваше.
Имам сестра която е на 22години, тя ще се жени или по-точно щеше да се жени, но аз се набърках в живота и.
Опропастих го… и най лошото в това е, че не съжалявам за нищо.
Тя беше бременна, аз я накарах да абортира, беше сгодена, накарах я да го зареже…само защото аз го обичах и още го обичам.
Аз и той нямаме нищо общо, няколко пъти се опивах да му намекна чувствата си към него но той като че ли е сляп, не казвам че не ми обръща внимание – точно обратното, но не се държи с мен така, както аз искам, не ме възприема така както искам, абе той едва ли не си ме има за сестра.
Често оставаме сами с него, а той ми надува главата за сестра ми, и колко много съжалявал, че я е загубил, а за това аз бях виновницата, но нямам и капка жал в себе си не съжалявам.
Не знам дали направих грешка, или просто защитавах чувствата си, но днес сега той пак не е мой, а аз правя какво ли не за да го имам, дори вече родителите ми започнаха да подозират нещата, майка ми няколко пъти вече ме пита дали имам нещо общо с раздялата им и аборта на сестра ми…
Какво да правя вече, толкова време се опитвам да го спечеля без капка резултат че вече започнах да си мисля че съм го направила само заради омразата си към сестра ми и сладура за които щеше да се жени.
Не знам какво да правя,мисля си само за него, и за нови начини как да го имам, дори мисля да прибегна към магии, само и само да покажа на кака ми, че нейния мъж е моята любов и партньор в живота ми.
Въпреки че до някъде всичко взе да ми омръзва…

С.,В., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

10 коментара

 1. dimitrinka katsanska says:

  momiche ti dobre li si s glavata

 2. айлен says:

  ти си за психиатър

 3. Грижовната лелка says:

  Върви и се удави или скочи пред влака, честно не заслужаваш да живееш, гнус ме е от теб. Как ще накараш сестра ти да абортира, как? Ти си едно нищожество!

 4. Петя says:

  Първо измисли при кой психиатър да отидеш……

 5. ГРЕТА says:

  Tи си една егоистична тъпачка! Човек без достойнство и самоуважение! Гнусна си!

 6. Рада says:

  Боклук си ти нищо повече

 7. Колева says:

  Боже, това ако е истина е пълен абсурд. Как е възможно подобно нещо към собствената си сестра. Това е егоистично, такова нещо може да извърши само болен мозък. Не си мисли, че евентуално, ако спечелиш този човек по някакъв начин, ще бъдеш щастлива. Любов и уважение със магии не носят щастие, а и не е купуват. И как може да кажеш, че дори не съжаляваш. Ужас! Иди се лекуван!

 8. Весела says:

  Ти си едно жалко същество !Съсипала си живота
  на сестра си ,все едно си направила голямо геройство . Върви по дяволите !

 9. Изабел says:

  Самоубийство е моя съвет

 10. Игнат says:

  Давам ти рецепта да се подредиш в живота.Отиваш на психолог и после на психиатър БОЛНА ИЗВРАТЕНЯЧКА.Не помисли ли за сестраичката си деца няма да има вече????

Добавете коментар