Ритуали за спокоен сън на детето и защита от нощни кошмари

Ти лайф за Лекува

Вземете метален нож и вилица – най-добре сребърни

kapan-za-sanishta
С черен конец ги завържете на кръст със седем възела. При това пожелайте на детето вечна защита и покой нощем. Намажете кръста, образуван от ножа и вилицата, с тамяново, хвойново или пелиново масло. Поставете го под матрака на детето и той ще осигури оптимална защита от нощните кошмари.

Вместо нож и вилица можете да използвате голям метален ключ, с широка дупка. По същия начин го омотайте с черен конец и завържете седем възела.
Ако живеете в голям град, където има магазин за езотерични стоки, можете да си купите „капан за сънища” – амулет, който е дошъл в съвременната магия от традиционната медицина на американските индианци. Той представлява концентрични кръгове от дърво или пластмаса, съединени с мрежа, в която са вплетени малки парченца истинска паяжина. По принцип можете да си го направите и сами, макар и да не се получи толкова красив. Окачен над главата, той извлича от аурата на спящото дете кошмарите, както паякът – соковете на уловените в мрежата му насекоми.

Имайте предвид, че независимо от отблъскващата си външност, в представите на практически всички народи по света паякът се смята за приятелско за човека създание. В много страни паяците, като защитници, улавящи нечистата сила, нарочно биват оставяни да се заселят в детските стаи или се подаряват плюшени играчки паяци вместо амулет. В Латинска Америка и Южна Европа те са също така популярни, както при нас плюшените мечета.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар