Нумерологията ще ви помогне да си намерите другар в живота

В търсене на своята половинка в живота можете да се обърнете за помощ към нумерологията

numerologiya
Тази древна наука ще ви подскаже доколко сте съвместими с вашия партньор и подхожда ли ви той по темперамент.

За да определите дали сте един за друг, намерете вашите числа, като съберете цифрите в датата на раждане (ден, месец и година). Например, родени стена 19.09. 1972 г.: 1 + 9 + 0 + 9 + 1 + 9 + 7 + 2 = 38. След това приведете двуцифреното число към едноцифрено: 3 + 8 = 11 =1+1=2.

Единица

1:1. Съюз на две индивидуалности, които не са свикнали да отстъпват. Всеки обича себе си и своята независимост и докрай ще се бори за нея.

1:2. Единицата се нуждае от нежност и разбиране, а на двойката са необходими решителността, енергията и покровителството на единицата.

1:3. Това е динамична, предприемчива двойка и ако с времето любовта не се превърне в приятелство, е възможно истинско щастие.

1:4. Единицата е извънредно активна и несдържана. Моментално пламва, обожава промените. Четворката, напротив, не обича фойерверките от чувства, бързата смяна на събитията. Този съюз е по-благоприятен за професионално сътрудничество отколкото за любов.

1:5. Тази двойка е свързана от луда любов. Но импулсивността на единицата и стремежът към свобода на петицата могат да доведат до нестабилни отношения.

1:6. Единицата с радост ще сподели съдбата на шестицата, която обожава да доставя удоволствие и умее да отгатва желанията на своя партньор.

1:7. Характерите се допълват един друг. Но в тези отношения има повече уважение и приятелство отколкото любов.

1:8. Този съюз е по- благоприятен за бизнес, отколкото за любов или семейство.

1:9. В тази взаимно- допълваща се връзка материалното и духовното, любовта и приятелството могат да съжителстват прекрасно.

Двойка

2:2. Съюзът е възможен по-скоро в сферата на професионалната дейност и приятелството. В любовта на двете двойки не достига взаимно разбиране.

2:3. Двойката е сдържана, тройката – инициативна. Затова в тази двойка винаги ще цари хармония.

2:4. Те се разбират и ценят един друг. Двойката, която толкова се нуждае от любов, винаги ще цени предаността на четворката.

2:5. Между тези числа съществува взаимно привличане. Но двойката никога няма да е истински спокойна, защото тя е зависима от петицата, отличаваща се с известно свободолюбив.

2:6. Стабилен, траен съюз, основан на нежни и топли чувства.

2:7. Седмицата не обича открито да демонстрира чувствата си. Но двойката много се нуждае от това. В приятелството има пълно взаимно разбиране, а за по-дълбоки чувства не достига откритост.

2:8. Във всякакви житейски ситуации осмицата ще защити, организира, ще прояви инициатива, докато двойката ще се заеме с всичко останало.

2:9; И двамата са много раними и неспокойни. Между тях е възможно приятелство; любовта няма да издържи дълго.

Тройка

3:3. Двама приятели, но в любовта не им достига стабилност.

3:4. Ако четворката не възпрепятства активността на тройката, ако не е прекалено повърхностна в чувствата си, всичко ще се подреди добре.

3:5. В този съюз със сигурност няма място за скука. И двамата обожават развлеченията и новите впечатления.

3:6. Доброта, щедрост, хармония – в този съюз всички съставки се съединяват в името на силната любов.

3:7. И двамата са интелектуалци, обожаващи да говорят за високо- духовни неща, да посещават музеи и изложби. Любовният съюз е възможен само ако един от тях посвети живота си на другия.

Четворка

4:4. Стабилен съюз. Главното е настойчивостта да не прерасне в инат, а предаността – в собственичество.

4:5. Те са много различни! Четворката не обича промените, а петицата ги обожава…

4:6. Богатство, емоционален контакт, хармония, любов… Всичко е възможно в този съюз.

4:7. Обединява ги съгласието, разбирането и спокойствието, но не буйството на чувствата.

4:8. Те с лекота ще намерят общ език, тъй като и двамата се нуждаят от постоянство в чувствата и материална стабилност.

4:9. Четворката е материалист, деветката – идеалист, мечтател. Те или ще се съберат завинаги, или ще се разделят след миг.

Петица

5:5. Тези двамата мигновено ще се разпознаят един друг. Имат възможност да споделят своите чувствени желания, както и страстта си към пътешествия, промени, свобода.

5:6. Съюзът е възможен, ако шестицата не страда от непостоянството на петицата, а тя, от своя страна, не се чувства прекалено привързана към партньора.

5:7. И двамата са независими, оригинални и това ги сближава. За отношенията е благоприятна общността на интересите.

5:8. Прекрасно се разбират помежду си, съществува взаимно привличане между двамата. Но все пак има опасност от разногласия.

5:9. Ако става дума за приятелство или партньорство – това е едно от най-добрите съчетания.

Шестица

6:6. От една страна, този съюз може да бъде много добър, от друга – свойствената на шестиците независимост може да доведе до бързо охлаждане и разрив на отношенията.

6:7. Съюз на сърцето (6) и ума (7). Резултатите са непредсказуеми. Ще се разбират прекрасно, ако са готови на взаимни отстъпки.

6:8. Ако осмицата престане да командва, а шестицата без умора се възхищава от партньора, съюзът им ще е дълготраен.

6:9. При наличие на повече вярност и потвърждения на любовта пълната физическа и духовна хармония ви е осигурена.

Седмица

7:7. Необщителни, склонни към самота. Потайността им пречи на любовта.

7:8. При седмицата всичко се свежда до духовността, а при осмицата – до материалните ценности. В професионалната сфера е добър съюз, но любовта едва ли ще продължи дълго.

7:9. И при двамата духовното преобладава над материалното. Ще им е добре заедно, докато не се наложи да се сблъскат с битови трудности.

Осмица

8:8. Пълна неопределеност: в еднаква степен са възможни и щастливо съжителство, и пълен разрив в резултат на неразбиране и неумение да живеят с интересите на другия. Съюзът е възможен, ако се откажат от съперничеството.

8:9. Перспективите не са лоши, но чувствата в такъв съюз са склонни към израждане. Затвореността на партньорите един към друг обикновено води до пресищане и последващо охлаждане на отношенията.

Деветка

9:9. Те се разбират един друг от половин дума. Може да ги раздели само липсата на нежност и чувственост. И двамата се нуждаят от постоянно потвърждение на чувствата на партньора. Ако такива доказателства се предоставят редовно, перспективите са прекрасни…

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар