Разни хора настройват родителите срещу приятеля ми

Бил гамен и щял да ме дърпа назад, а това не е вярно11111111

Досега съм нямала сериозни конфликти с родителите си и по никакъв начин не съм смятала, че някога ще имам. На 18 години съм, считам се за отговорен човек, уча се добре, сега се каня да продължа учението си в университет. Успехът ми винаги е бил добър. Като всяко нормално момиче ходя по кафенета и дискотеки, но никога не съм се забърквала в скандали, прибирам се винаги в часа, в който съм обещала. Имала съм приятели – по точно двама досега – и те са били приемани добре от родителите ми, не съм се крила, идвали са у нас на гости.
Затова и бях толкова шокирана от реакцията по отношение на сегашния ми приятел. Аз наистина го обичам и наистина си мисля, че може би той е Човекът, с когото ще прекарам живота си, макар и да знам, че съм още съвсем млада. Но още като го видяха, те веднага се настроиха срещу него, и аз не знам защо.
Според тях бил продаднал и щял да ме дърпа назад. А той си е напълно нормално момче, нито пие, нито взема дрога, нито се движи в лоши компании. Да, обаче различни хора им разправяли лъжи за него и сега те са си поставили за цел да ни разделят.
Не знам какво да направя. Сега и двамата се готвим да заминем да следваме в София. Смятаме да живеем заедно, но ако нашите продължават, ще трябва постоянно да ги лъжа…

Виолета В., Пазарджик

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар