6 гадания, които изненадват със своята точност

гаданияТова са 6 гадания, които ще ви изненадат със своята точност

Гадание с луковици

Върху луковиците се пишат имената на възможните претенденти за ръката и сърцето. Поставят се във вода и която поникне първа, очаквайте предложение за брак от името на съответния кандидат.

Гадание на телефон

Намислете въпрос и се съсредоточете върху него. Като гледате телефона си, го задайте на глас. Ако първото обаждане е от мъж – отговорът е положителен. Ако ви се обади първо жена – отрицателен.

Гадание на светещи прозорци

Излезте на улицата вечерта, когато се стъмни напълно. Мислено задайте интересуващия ви въпрос, като сте обърнати с гръб към дома си. След това погледнете и пребройте светещите прозорци. Четният брой говори за положителен отговор, нечетният – за отрицателен.

Гадание по име

Девойката взема хляб или баница и вечерта изтичва на улицата, като пита първия минувач – мъж, как се казва. Вярва се, че със същото име ще бъде и съпругът й.

Това просто гадание има множество варианти, но същността му не се променя. Може да се попита минувачът не „Как се казваш?”, а „Как се казва бъдещият ми съпруг?”.

По този начин могат да гадаят не само девойки, но и неженени мъже.

Гадание на ръкавица

Подхвърля се нагоре ръкавица. Ако падне нагоре с палеца, това означава, че ще дойде този, когото очаквате. Ако палецът е обърнат надолу, очакваният няма да дойде.

Гадание с хартия

Напълва се до половината чаша с вода, а накрая й се залепва хартия със собствената фамилия. В черупка от орех или към дъсчица се закрепва запалена свещ, която е толкова голяма, че пламъкът да може да запали хартията, след което се пуска във водата като лодка. Ако свещта доплува до нечия хартийка и я запали, то желанието на гадаещия ще се изпълни.

По същия начин можете да узнаете съдбата си, но на края на чашката се налепват хартийки с различни надписи, като например: „Ще се омъжа/оженя ли?”, „Ще забогатея ли?” и т.н. според желанието и предпочитанията на гадаещия.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар