Свекърва ми ме мрази

382CAD5200000578-3783453-image-a-3_1473538854804

Кани сина си и децата ни, но само ако дойдат без мен

Омъжена съм от петнадесет години. Със съпругът ми се разбираме много добре. Бих казала и прекрасно. Имаме две дъщери. Но… и свекърва , с която отношенията ни са от лоши по-лоши. След сватбата всичко беше добре. Мина година и започнаха проблемите. От начало беше против как гледам бебето си , защо слагам памперси?

Защо не го повивам като нея? Борила съм се за да извоювам дребнички неща ,но правилни за мен. След още две-три години – тя не идваше да види внучките си, не ми говореше, сърди се, когато ида в тях на гости. Децата са били болни, но… аз сама се справях и с помощта на съпруга си. Проблемите се задълбочиха до толкова,че това лято се наложи да взема решение да не пускам децата на гости на баба им.

Досещате се, че на мен не ми се обажда, а държи връзка със сина си. Няма лошо, тя е майка. Кани децата и сина си на гости за Коледа и Нова година. Те не отидоха, но…. Аз знам,че това не е решение на проблемите ми. Какво да правя? Как да постъпя? Като даже и не мога да говоря, защото иска само децата и сина си.

В.М., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Йонка says:

    Хич да не ти е зор мн.важно гледай си семейството и не мисли за нея!

Добавете коментар