Какво казват цветята за любовта?

Вижте какво означават цветята, които ви подаряват и разтълкувайте значението

flowers_love_luck
Акация – очаква ви платонична любов. Тя няма да доведе до брак, но ще ви дари с „крила” и ще ви придаде способността да преодолявате препятствията.

Астра – някой съжалява за вашата съдба. Може би е напразно, при вас всичко върви добре, но си спомнете, че думите „съжалява” и „обича” са много близки.

Синчец – всички ви обичат заради вашата скромност, но това явно не е онази любов, за която мечтаете. От друга страна, какво правите вие, за да я завоювате? Може би си струва да се опитате да станете по- ярки, по-активни.

Карамфил – някой ви наблюдава, опитвайки се да разбере има ли поне някакъв шанс да ви се хареса, или сърцето ви вече окончателно е заето.

Гергина – очаквайте в близко време приятна новина, която вероятно ще се отнася за пари или материални ценности.

За да са ви полезни, обезателно направете подарък или помогнете на нуждаещи се.

Хиацинт – очаква ви внезапно пътешествие, предложение за нова работа или запознанство, което може да доведе до истински преврат в живота ви.

Жасмин – напразно се съмнявате в искреността на околните: действително ви обичат, искат да имат с вас приятелски и топли отношения, а началството много ви цени, макар че успешно го прикрива.

Камбанки – ще прекарате близките дни в празни, безполезни действия – суета на суетите.

Лилия – постарайте се да укрепите отношенията с роднините, тяхната подкрепа скоро може да ви потрябва.

Момина сълза – вероятно мислите за другите и се тревожите за тях повече, отколкото за себе си. Може би не трябва да забравяте за здравословния егоизъм, иначе няма да се справите.

Мак – нуждаете се от утеха и ще я получите. Пазете се от песимизма, безпокойството и безпричинната тъга. В отношението ви към света има риск от само- изолация или от пълна загуба на интерес към действителността.

Маргаритки – някой ще се погрижи за съдбата ви, а вашата работа е да не пропуснете щастливия шанс. Плановете ви буквално са обречени на успех, ако напълно се доверите на собствената си интуиция.

Бяла роза – човек, от когото не очаквате, ще ви предложи ръката и сърцето си. Другият вариант: за вас ще си спомни някой отдавна забравен приятел и ще ви окаже своевременна помощ.

Червена роза – страданията ви скоро ще свършат. На правилния път ще ви изведат вашето познаване на хората и ситуациите, сдържаността, вътрешното спокойствие, мълчаливостта.

Люляк – предстои ви да преживеете трудно изпитание. Имате скрити страхове или опасения, които не можете да изразите. Пазете се от илюзии, миражи, защото знаете за своето положение по-малко, отколкото предполагате.

Шипка – предвестие за разцвет и удовлетворение в любовен план. Можете да получите и да споделяте удоволствието – на първо място с любимия човек или с приятелите, или дори с непознати – например в резултат на успешен отпуск или стремителен подем на фирмата, в която работите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар