Как да натрупате пари: съвет от астрологията

Ето как да натрупате и да запазите парите си, според зодиака

zodii
АКО СТЕ ВЕЗНИ

Управлява ви планетоидът Хирон и затова за вас е много важно да чувствате подкрепа и одобрение от околните. Когато останете сами, ставате нерешителни и тревожни и много харчите. Обърнете се за помощ към семейството, преди да отидете на важно събеседване. Сферите на богатство на Везните са дипломация, юриспруденция, индустрията на красотата и изкуството.

АКО СТЕ СКОРПИОН

Притежавате безпогрешен финансов усет. Умеете да уловите „голямата риба“ на сериозни дълбочини. Отивайте и се върнете милионери! И помнете, че имате способност да започвате всичко отначало, дори ако „стартовият ви капитал” е банкрут и крах.

АКО СТЕ СТРЕЛЕЦ

Провървяло ви е! Управлява ви Юпитер – планетата на голямото щастие. За вас рутинната работа не е подходяща. Важно е да виждате хоризонти – само при това условие портфейлът ви ще е пълен, в службата ще ви повишат, а влоговете ви в банките ще носят високи дивиденти.

АКО СТЕ КОЗИРОГ

Управлява ви студеният Сатурн. Нищо не ви се отдава лесно, но ако виждате целта, рано или късно ще стигнете до великолепен финансов резултат, високи кариерни върхове и ръководни постове. Отличавате се с личен аскетизъм и харчите парите разумно – не се укорявайте за тази си черта.

АКО СТЕ ВОДОЛЕЙ

Управлява ви свободолюбивият Уран, затова паричните ви сфери са компютърни технологии, интернет, авиация, астрология. Но парите за вас не са необходимост и за да не изтичат през пръстите ви, не ги жалете за съвременни устройства и играчки за душата.

АКО СТЕ РИБИ

Управлява ви романтичният Нептун. Обяснете на близките си, че родените под този знак не умеят да пестят пари, затова е безполезно да ви укоряват в прахосничество. Вие сте сантиментални и дълго търсите своя „тих пристан”, където свободно да плувате, потънали в мечти и фантазии.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар