Момче от класа ми е хвърлило мерника. Какво да правя?

Напоследък се възползва от всеки удобен случай, за да ме хване за ръката

момче

Напоследък се възползва от всеки удобен случай, за да ме хване за ръката


Здравейте, пише ви едно 13-годишно момче, защото момче от класа ми е хвърлило мерника.

Ако се получи нещо помежду ни това ще е първата ви връзка с момче и ми е много притеснено. Щом ме доближи, сякаш вече не съм аз. Започвам да изпускам или да бутам всичко, нервнича.

Може би всички вие единодушно ще посочите, че правя всичко това, защото съм влюбена във въпросното момче. Истината обаче е, че се притеснявам, защото както вече споменах това ще е първата ми връзка.

А той не ми помага по никакъв начин – постоянно ме гледа втренчено, закача се с мен и сякаш постоянно намира повод да се навърти около мен.
Разбирам, че това е неговият начин да изрази чувствата си, но ме притеснява.
Всъщност може би ще се притесня каквото и да направи.

Иначе за него не мога да кажа нищо лошо. Внимателен е и е много по-различен от останалите момчета. Не се държи така само с мен, а по принцип и не е отсега, а откакто сме в един клас.
Всеки път, когато вземе нещо мое прави така, че едва ли не да го прегърна, за да си ги върна.

Знам, че може би на много от вас това ще им се стори сладко, но аз се притеснявам.
От скоро време насам е започнал и да ме хваща за ръката уж случайно.
Кажете ми какво да правя.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Krisi says:

    Така, хубавото в случая, че момчето, което харесваш е по-отракано, така да кажа , от теб.Така вашите разговори и като цяло взаимотношенията ви ще бъдат по-лесни, докато ти се отпуснеш, тъй като той поема цялата инициатива. Нормално е да се чувстваш нервно и притеснително в негово присъствие, все пак имаш симпатии към него, а и това са нови емоции и преживявания за теб. С времето ще се отпуснеш и нещата ще потръгнат гладко..просто ти трябва малко време. Когато си с него се опитай да се успокоиш и да се насладиш на момента, говори му за неща, които обичаш да правиш, за музика, филми, научи нещо повече за него … разпитвай го, така ще му покажеш, че имаш интерес :)

Добавете коментар