Кои талисмани за привличане на богатство са най-известни и действени?

В учението фън-шуй има особени фигурки, за които се смята, че носят печалба и финансово благополучие

solomon
Те се предават от поколение в поколение: златна жаба (размерът не е важен), парично дърво и пентакъл на Соломон.

Златната жаба обикновено се разполага до входа на дома. Може да се окачи, закрепи, но обезателно трябва „да посреща парите“. Това същество обикновено седи върху златни монети, а една от тях държи в устата си. Източните магове смятат, че талисманът привлича богатството в помещението. Можете да я поставите в офиса, но по-добре е да я „настаните“ в дома си.

Почти всеки китаец има такава жаба в жилището си. Това е традиция – тогава домът се смята за „пълна чаша“.

Европейците възприемат този обичай и вече в много домове на Стария континент могат да се видят жаби или други символи на богатството и благополучието.

Паричното дърво е познато на мнозина като символ на богатство, процъфтяване и благополучие. На клонките му също висят монети – по този начин то „расте“.

Що се отнася до по-малко известния, но не по-малко действен, пентакъл на Соломон, това е много хубав талисман.

Той наподобява монета, но в действителност е изработен от месинг и с помощта на енергетичните потоци може да привлича богатството. Този талисман трябва да се „настани“ в дома ви и да свикне с обстановката – само тогава той ще донесе успех и пари. Освен това пентакълът на Соломон пази собственика си от ненужни и безполезни харчове.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар