Паунът – закрилник на женското щастие

Научете как паунът би могъл да направи животът ви по-хубав и лек

паун
МЕДИТАЦИЯ ЗА БЛАГОПОЛУЧИЕ

Свещникът във вид на паун не трябва да прашасва: от време на време запалвайте свещ в него. Още по-добре е, ако се любувате на огъня, докато седите с цялото семейство около талисмана. Подобна медитация ще осигури на вашия дом финансово благополучие, покой и щастие.

ВСЕКИ ИСКА ДА СТАНЕ НАПОЛЕОН

Фигурна на паун трябва да стои на бюрото ви, дори и да сте младши помощник на старшия портиер. Лош е онзи войник, който не мечтае да стане генерал. Така че, ако искате да се издигнете в кариерата, да постигнете успех, да спечелите уважение и авторитет, спешно поставете талисмана на бюрото (или в джоба).

ЗАСТРАХОВКА СРЕЩУ НЕПРИЯТНОСТИ

Ключодържател във вид на пауново перо ще украси скучния набор с ключове на вашето дете. А едновременно с това ще се погрижи в училище то да е уважавано и обичано. При това както от учителите, така и от съучениците си. Разбира се, далеч не всички могат да се превърнат в душата на компанията. Затова пък чедото ви ще е гарантирано застраховано от предвзето отношение и никога няма да се окаже в ролята на жертвено агне.

ЖЕНСКО ЩАСТИЕ

Златен медальон във вид на паун ще украси всяка жена. И не само това! С помощта на този талисман вие ще стабилизирате положението си в работата, с блясък ще демонстрирате своя професионализъм, а креативността ви ще срази колегите ви. И при това няма да събудите завист у никого! Обратното, околните ще се проникнат с уважение към вас, а началството ще се замисли дали да не ви увеличи заплатата.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар