Восъчна магия за любов, хармония и разбирателство

Цветът на свещите е почти толкова важен, колкото и от какъв восък са направени. Научете повече за посланието, което носят декоративните свещи

 

свещ розова

ЛЮБОВ И СТРАСТ

Рубиненочервените свещи отговарят за активното съзидание, радостта от живота и щастието на земната любов. Двойка дебели червени свещи са също и символ на чувственост и сексуалност. Те могат да ви дарят с взаимна любов и фантастичен секс, но само при условие че с партньора ви свързва истинско чувство и физическо привличане. Ако кокетничите, въртите човека на пръста си, омайвате го със сладки приказки за любов, а сте заинтересовани само от финансовата страна на въпроса или от издигането си в службата, ви очакват огромни неприятности: крах на любовните надежди, сексуална незадоволеност и мъките на ревността. Имайте предвид, че кървавочервените свещи не прощават користта и фалша!

РОЗОВИ МЕЧТИ

Ако не достига нежност в отношенията ви, ако мечтаете приятелството с колегата или стария познат да прерасне в нещо повече, можете да разпалите огъня на любовта и да сгреете душата си с помощта на розови свещи, при това обезателно двойка!

Тяхното влияние може да се засили с прост старинен начин: като купите две тънки розови свещи, назовете едната с вашето име, а другата – с името на вашия възлюбен. Сгрейте ги в ръцете си и увийте омекналите свещи в спирала, завъртете ги заедно, за да станат едно цяло. И редовно ги палете в навечерието на срещата ви с любимия!

Ако мечтаете да разберете какво е истинска любов, ще можете да привлечете вашата половинка с помощта на виолетови или сини свещи.

ХАРМОНИЯ И РАЗБИРАТЕЛСТВО В СЕМЕЙСТВОТО

За мира и реда и здравето в семейството отговарят жълтите свещи (в това число восъчните, с меден, опушен и кафеникав оттенък). Ако ви заплашва развод, ако в дома ви често се говори на висок тон, ако между членовете на семейството ви постоянно избухват скандали, именно тези свещи ще ви помогнат да възстановите нормалните отношения с партньора.

А за да подобрите отношенията си със свекървата или тъщата, да предпазите личния си живот от безцеремонна намеса на приятелки, роднини и близки, ще ви помогнат свещи със синьо-зелен оттенък (цвета на морска вълна).

За да разширите кръга си от познати, да внушавате лесно на околните симпатия и дори любов, при това да сведете до нула риска да се окажете измамени или предадени, използвайте тъмнозелени свещи (трябва да ги палите през ден).

С една дума, ако искате да повдигнете жизнения си тонус, да укрепите волята си за победа и да се настроите на нужната вълна – палете свещи, като избирате онзи оттенък, който най-добре съответства на целите и настроението ви, пише вестник „Феномен“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още: