Младо момиче хълца неспирно вече 3 месеца

Ти лайф за Лекува

Никой не може да помогне на Емили Марш

 

Emili Marsh13-годишно момиче от Великобритания има необичаен проблем. Емили Марш по нищо не се различава от другите деца, но не спира да хълца вече 3 месеца.

В началото тийнейджърката изобщо не била притеснена. В първите часове сестрите й дори се забавлявали и я карали да говори докато хълца. В следващите дни обаче това вече не било толкова забавно. Вкъщи опитали всички познати бабешки методи, а в училище децата направили опит да я стреснат неведнъж, за да спре да хълца. Неволните контракции на диафрагмата обаче продължили да се проявяват дори когато спи.

„Минах през всевъзможни лекари, прегледи и изследвания на носа, гърдите, стомаха, рентгени и скенери, кръвни тестове… Никой не може да ми помогне“, жалва се момичето. Емили дори е пробвала хипноза и всички методи на алтернативната медицина, но без успех.

В момента тийнейджърката е напълно изтощена. Тя не може нито да спи, нито да се храни нормално. Освободена е от училище, защото се чувства изтощена. Лекарите казват, че безобидното на пръв поглед хълцане заплашва живота й.

„Мога да свикна с хълцането, но нямам сили за нищо“, споделя тя.

Всички средства, с които разполага съвременната медицина, са изчерпани. Момичето се надява хълцането да спре така, както се е появило. Макар и не много, по света има такива случаи.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар