Вижте с какво нещо тръгна Киану Рийвс!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

46-годишната Александра изглежда двойно по-стара

Александра Грант, 46-годишна, е жена, която със своя необичаен и естествен външен вид успя да спечели сърцето на един от най-обичаните актьори Киану Рийвс.

Киану ходеше ръка за ръка със своята избирателка Александра по червения килим в началото на ноември и изненада обществеността, тъй като от десетилетие не беше в сериозна връзка или не прояви симпатия към жена, която да го доведе на червения килим.

И докато мнозина се вълнуваха, че звездата най-накрая е щастливо влюбен, някои хора забелязват, че Александра изглежда много по-стара от повечето жени на нейната възраст, най-вече заради сивата коса.

Именно поради тази причина тя разкрива защо никога няма да боядисва косата си, но също така призова жените да обръщат повече внимание на здравето си, а не на външния си вид.
Александра също публикува снимка на корицата на списание, където пише, че новите изследвания показват, че ракът на гърдата е свързан с цвета на косата и използваните химикали.

„Побелях преждевременно, още в началото на 20-те, защото боядисвах косата си с всеки цвят, който можех да намеря, докато не развих нетърпимост към токсичността в тях“, каза тя.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар