НВО: „Не сме виновни, че битката в „Игра на тронове“ не се вижда – настройте телевизорите си!“

Ти лайф за Лекува

Хора от екипа на популярния телевизионен сериал „Игра на престоли“ отговориха на обвиненията на зрителите, че „не са видели нищо от най-голямата битка“ в третия епизод на миналия сезон.

Малко след излъчването на третия епизод на осмия и последен сезон на Игра на престоли, интернет беше наводнен с многобройни коментари от зрители, които се оплакваха, че не могат да видят битката за Зимен хребет, защото сцените са твърде мрачни.

Битката за Зимен хребет срещу Краля на нощта, заснета от HBO, бе снимана почти два месеца само през нощта, а самата същност на битката между „живите“ и „мъртвите“ е да тече точно през нощта. Това обаче скрива многобройни подробности за битката, които например можем да видим миналия сезон в сблъсъка между армиите на Старк и Болтън в известната Битка на Копелетата.
Въпреки това, когато става въпрос за последния епизод „Дългата нощ“, режисьорите обясняват, че зрителите не са прави, че не могат да видят нищо от битката.

Въпреки това, те оставиха възможността да бъдат частично отговорни за тази ситуация поради битрейта (който трябваше да бъде адаптиран за услугите за стрийминг), но това разбира се не трябва да води до драматично лошо показване и пълно затъмняване на екраните на потребителите по света.
Уважаеми фенове на поредицата, настройте телевизорите си, защото проблемът е във вашите устройства, а не от HBO. Поне това казват режисьорите на „Игра на тронове“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар