Значение на числото 14 в нумерологията на душата

промоции

Ако не се тълкува чрез събиране, числото 14 в нумерологията говори също и за психическа енергия

числото
Това е енергия, която държи човека „в ръце“, не му позволява да извърши глупави постъпки в момент на емоционален срив. На високо ниво в битието и самосъзнанието четиринайсет представлява символ на потока на духовната енергия, насочена към съхранение на хармоничното състояние на тялото и духа, на прехода на душевните сили между физическата обвивка и обвивката на тънкия свят. Смъртта от болест на тялото или нещастен случай е следствие от нарушение в циркулацията на енергията между душата и тялото.

Числото 14 в нумерологията на най-тънките, т.е. разположени на най-високите състояния на битието и разума „планове“ (светове), означава божествена енергия

Това е баланс в цялата Вселена, нейното божествено и духовно начало, енергия на твореца. Човек е способен да възприема само малки частици от подобна сила.

Освен това числото 14 в нумерологията е предупреждение. Ако няколко пъти поред, няколко дни поред го виждате на часовника, във витрините, то е буквално навсякъде около вас, може би е добре да спрете. Да отмените среща, в чийто благоприятен изход се съмнявате, да разтрогнете съмнителна сделка, да не рискувате. Предупрежденията, сигналите на Вселената не бива да се игнорират, особено ако са на езика на нумерологията. Точно така следва да се отнасяте и към резултатите от нумерологинеските гадания за утрешния ден, които са дали като резултат това число.

Числото четиринайсет е покровител на влюбените – неслучайно Денят на свети Валентин се празнува на 14 февруари в цял свят, То предвещава промени на личния фронт, дълги и стабилни отношения. Но не бива да се забравя за съдържанието на това число – дългата и надеждна връзка между хората може да се окаже не толкова трайна. .

Като цяло, числото четиринайсет е доста сложно, разностранно, трудно за тълкуване. Значението му може рязко да се промени в зависимост от контекста и характера на ситуацията. Но познавайки основните му значения с лекота ще се справите с тази задача, тъй като нумерологията е наука за хората, които не се страхуват от трудностите.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар