Египетски хороскоп разкрива неподозирани истини

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Древноегипетският хороскоп доста се различава от западната астрология

Но затова е още по-интересно да се запознаем с него. Той разделя годишния цикъл на кратки отрязъци от време и всеки от тях се управлява от божество. То не само предопределя живота на човека, но и добавя черти в характера му…

НИЛ

1-7 януари, 19-28 юни, 1-7 септември, 18 – 26 ноември

Представителите на този знак са с мирен характер. Те не обичат конфликтите и винаги, дори обладани от страст, постъпват мъдро. Преди да предприемат нещо, предпочитат да се убедят, че е безопасно. Наблюдателни са, прекрасно се разбират с другите хора и са заобиколени от красиви и изтенчени вещи.

Хората от знака на Нил са сериозни и умни. Затова за тях е подходяща всяка професия, свързана с анализи. Тъй като този знак представлява начало, смело можете да започнете собствен бизнес.

Удачни цветове: червен и син.

Съвместимост: със знаците на Амон-Ра и Сет.

АМОН-РА

8-21 януари, 1 – 11 февруари

Родените под знака на египетския бог Амон-Ра са талантливи и оптимистични. Те са истински лидери със силно развита интуиция. Обичат да помагат на хората. Във всяка ситуация са самоуверени и всичко държат под контрол.

Успяват в живота. Могат да направят кариера на консултант, треньор, преподавател.Умни и трудолюбиви са, затова често стават ръководители на фирми.

Удачни цветове: жълт и оранжев.

Съвместимост: със знаците на Нил и Хор.

МУТ

22-31 януари, 8-22 септември

Родените под знака на Мут са възпитатели и защитници. Те обикновено стават добри родители. Предпочитат да скриват мислите и чувствата си, разкриват се само пред близки хора. Стеснителни са, точно знаят какво искат от живота и са съсредоточени върху мечтите си. Обаятелни, могат да направят впечатление, умеят внимателно да слушат дори и да не са съгласни с това, което чуват.

Хората от знака Мут имат логическо мислене, затова успяват в юридическата сфера,системата на здравеопазването и на образованието.

Щастливи цветове: червен и кафяв.

Съвместимост: със знаците на Амон-Ра и Тот.

ХЕБ

12-29 февруари, 20-31 август

Хората, родени под знака Хеб, са чувствителни, добри,състрадателни. Понякога са прекалено емоционални, но именно това качество привлича другите към тях. Винаги се доверяват на чувствата и на интуицията си, лесно изпадат в депресия при несправедливост. Дипломатични са, мислят, преди да действат.

Успех им носят дейности, свързани с екологията, обучението и литературата.

– Щастливи цветове: виолетов и розов.

Съвместимост: със знаците на Хор и Сет.

ИЗИДА

11 — 31 март, 18-29 октомври, 19-31 декември

Хората от този знак са откровени и праволинейни, обичат да дават съвети, имат прекрасно чувство за хумор, могат да разредят всяка обстановка. Целеустремени, самодостатъчни, способни са лесно да намират решения и да преодоляват всякакви препятствия.

Хората на Изида могат да дисциплинират и другите. Това ги прави добри лидери и началници. Преуспяват в изкуството, маркетинга, шоубизнеса.

Щастливи цветове: бял и син.

Съвместимост: със знаците на Озирис и Тот.

ОЗИРИС

1 – 10 март, 27 ноември-18 декември

Хората на Озирис имат две страни на личността.

Едната е енергична и силна, другата нерешителна. Те са оптимистични и щедри. Родени лидери са, винаги живеят с днешния ден, но на първо място мислят за себе си.

Независими са и не обичат да изпълняват ничии заповеди. Затова им е трудно да са в подчинение. За тях е най-добре да имат собствен бизнес и да работят за себе си. Могат да направят успешна кариера в търговията.

Щастливи цветове: зелен и жълт.

Съвместимост: със знаците на Изида и Тот.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар