Знаете ли как се прави гадание на верижка?

Това е един от интересните начини на съвременно гадание


Верижката може да даде отговор на всеки въпрос и да предскаже бъдещи събития. Вашето бъдеще е буквално в ръцете ви…

КАК ДА СЕ ГАДАЕ

За целта, разбира се, ще ви трябва верижка -най-добре да е златна или сребърна. Гаданието може да се проведе по всяко време и на всяко място. Първо разкопчайте верижката и се съсредоточете, за да формулирате интересуващия ви въпрос. Подръжте я известно време в ръце, за да се сгрее металът в дланите ви. След това леко я подхвърлете над масата. Остава само да разтълкувате фигурата, която е образувала верижката при падането си.

ТЪЛКУВАНЕ НА ФИГУРИТЕ

Ако брънките на верижката са легнали в права линия,това означава, че замисленото ще се изпълни и не предстоят никакви препятствия. Успехът ще дойде дори по-рано, отколкото очаквате.

Ако верижката е образувала кръг, това е сигнал за малки проблеми в скоро време. Но те са лесно решими, ако се положат максимум усилия.

Няколко от брънките на верижката са попаднали в образувалия се кръг- може да е свидетелство за болест, травма или друг проблем със здравето. Но всичко ще приключи с оздравяване и коригиране на плановете.

Верижката е образувала това сигнализира за прегради по пътя към желаното и проблеми, които обаче бързо ще се разрешат.

Брънките на верижката са се преплели във възел – отново показва известни усложнения в живота, кариерата или на личния фронт, които обаче могат да са неразрешими.

Верижката е образувала фигурата на змия – това е предупреждение, че някой от близките ви е замислил измама с користна цел. Бъдете внимателни и бдителни.

Верижката е образувала триъгълник- много благоприятен знак, обещаващ успех и осъществяване на замисленото. Резултатите могат да са направо зашеметяващи!

Правоъгълник – от една страна, това положение на верижката показва процъфтяване и блестящо бъдеще, а от друга – възможни са рискове. Затова старателно обмислете действията си и не прибързвайте с решенията.

Брънките на верижката са образували „сърчице”- това говори за любов, която изпитва към вас вашата половинка или таен поклонник. За неомъжените това разположение на верижката е намек, че нещата отиват към сватба.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар