2 признака, че сте се прераждали

МНОГО ДОБРЕ „ЧЕТЕТЕ” ХОРАТА

2 признака, че сте се прераждали

От малки сте забелязали, че ви е достатъчен един поглед, за да разберете нещо за човека. Само след няколко минути разговор разбирате как живее, щастлив ли е, какви кошмари го измъчват. Струва ви се, че притежавате някаква програма, която ви позволява бързо да „сваляте” информация за другите души. Причината е, че хората всъщност много си приличат – достатъчно е да познавате няколко десетки архетипа личности, за да сте наясно с всички.

Ако душата ви е на хиляди години и сте взаимодействали с хората няколко столетия, сигурно добре се ориентирате в тези архетипи. За да разберете добър ли е човекът, или не, не е нужно да го проверявате на детектор на лъжата. Не размишлявате дали да вярвате на новия си приятел. Такава информация получавате мигновено. Интуицията ви се справя потресаващо добре с подобни въпроси.

НАСЛАЖДАВАТЕ СЕ НА САМОТАТА

Умеете да се наслаждавате на самотата си и на времето, което можете да посветите единствено на себе си. Причината не е, че сте социопат и обичате самотата, а защото по-добре от другите знаете, че времето, прекарано в наблюдение на звездите, е много по-интересно от часовете, пропилени в мола. Вие не сте отшелник. Просто нямате нужда да общувате с хората само за да зарадвате своето „Аз”. Не се нуждаете от одобрението на връстниците си и от обществено признание.

Тъй като идвате в този свят не за първи път, не са ви нужни експерименти, за да разберете кой начин на живот е комфортен за вас. Продължава да ви е добре както в самота, така и в компания. И знаете, че първият вариант е много
по-интересен от втория.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар