Кои са главните приоритети за всеки знак от Зодиака?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Всеки човек има лични ценности, за които се налага много да работи над себе си, за да постигне това, което желае с цялото си сърце и душа

ОВЕН

Най-ценното за Овена е свободата: на мислите, на действията, в отношенията и дори свободата в работата. Как Овните градят кариера, ако имат свободата за това? Ако сте шеф и имате служител Овен, опитайте да му дадете възможност да действа и Овенът ще се разгърне и ще блика фонтан от идеи. Приливът на енергия, огромна работоспособност и в резултат високи показатели по изпълнение плана на отдела са ви гарантирани.

ТЕЛЕЦ

Голям, красив и просторен дом е мечтата на всеки Телец. За тази цел той е готов да работи, без да подвива крак. Домът за него е не просто сграда, а нещо като втора кожа и броня. Ако Телецът ви покани на гости, знайте, че той се гордее с това, че благодарение на упорития си труд има такъв разкошен дом.

При това тези хора не се доверяват на всекиго. Ако сте поканени на гости у Телец, знайте, че сте избран гост, спечелил доверието на домакина. Постарайте се да не го разочаровате, защото в противен случай едва ли гостуването ви ще се повтори.

БЛИЗНАЦИ

Приятелите са най-голямото богатство – това е девизът на Близнаците. Приятелите за тях са всичко. Тези хора са изключително гостоприемни – няма да ви оставят гладни. Те много обичат задушевните разговори, умират за песни и танци. Ако сте обидили някого от близкото обкръжение на Близнака, по-добре е да не му се мяркате пред очите.

РАК

За Рака най-главното са семейството, близките и роднините. Времето, прекарано в тяхната компания, е най-ценното и приятното за него. Но да си член на семейството на Рак, е доста тежко бреме. Те са изключително любопитни, трябва да узнаят всичко, което се случва със съпруга, дъщерята, сина, снахата, зетя, сестрата и т.н.Трябва да знаят абсолютно всичко! Нищо не можете да скриете от тези хора. Те винаги разбират истината. Ще ви черпят с кафе и кекс и ще ви заразпитват за това-онова. Ще ви изслушат и накрая ще направят неутешително резюме, което не е във ваша полза. Така че е най-добре всичко да си кажете още в началото.

ЛЪВ

За Лъва най-главното е статусът. Ако на закуска мине с чашка кафе, на обяд ще хапне парче тост, а може дори да го пропусне, но за вечеря обезателно ще отиде в шикозен ресторант, ще поръча най-скъпите блюда и най-редките вина, за да се почувства крал. Защото всичко друго е под достойнството му. Нека всички знаят, че той е „най-шик” от всички.

ДЕВА

Девите мечтаят за съвършенство във всичко, което ги заобикаля. Светът не е съвършен, макар че котките, кучетата и конете са самото съвършенство според Девите. Те обичат домашните животни до безумие и често смятат, че животинският свят е идеален – не е като човешките отношения.

ВТОРА ЧАСТ Е ТУК

крем против петна

Немски крем против петна по кожата

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар