Как работи механизма на кармата?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

В тайните науки съществува понятието „астрална фуния”

karma

Според езотериците това е енергиен капан, където човек попада за ново раждане. С други думи, ако разбира се, се вярва в теорията за реинкарнацията, човек получава ново въплъщение не осъзнато, а случайно!Този процес може да се сравни с разходка по прекрасна, окъпана в светлина гора, в която виждате божествено красива изумредена поляна, насочвате се към нея и тя се оказва… тресавище!

ПРОЛОГ НА НЕБЕСАТА

Така се нарича първата глава от „Фауст” на великия немски творец Гьоте. Могат да се цитират и думите, известни на всички – „Браковете се сключват на небесата”. Истинските бракове, когато мъжът и жената са като половинките на едно цяло. Тогава в действие влиза законът на кармата – към такава хармонична двойка се привлича и дете, което е дълго чакано за родителите си.
В съответствие с тайните науки духът влиза в плътта на четвъртия месец от бременността. И всичко, което се случва при раждането на такъв желан човек, може да бъде наречено „пролог на небесата“.

Това се случва, когато родителите дълго време и в различни животи са били свързани помежду си (съпруг – съпруга, дъщеря – баща, брат – сестра и други комбинации), и детето също е било свързано с тях в подобни отношения. Така че всички са се очаквали един друг. Такива деца се наричат плод на любовта.

НАДЕЖДИ И РАЗОЧАРОВАНИЯ

Разбира се, такова дете чисто теоретично има по-големи перспективи в живота си. Но това е при условие че чувствата на хората не угасват, а продължават да горят с яркия пламък на плътското и духовното единение.
Но, уви, това далеч невинаги е така! Често между партньорите в съюза се появява неразбиране, преминаващо в постоянно взаимно раздразнение. И тогава кармата, или съдбата, може да им изиграе зла шега.

В съответствие с въпросните тайни науки духът окончателно се закрепва в плътта едва когато човек навърши седем години. А преди това може и да напусне собствената си обвивка и на негово място да се окаже някой друг, с други навици, е друг характер, с други перспективи в живота. Външно родителите не го забелязват веднага. А по-късно усещат, че характерът на детето явно се е променил, вече не е така послушно, станало е дръзко, навиците му са други. Ще си кажете – болести на растежа. Но…

Ами ако не е така и е сработил механизмът на кармата?

От детето ви ще порасне злодей, ненужен човек? Не, разбира се. То може да постигне големи върхове в кариерата, да стане милионер, да има творчески успехи, но… никога няма да е в близки и доверителни отношения с родителите си, въпреки че дори може и да им помага!

Така че е най-добре да съхраните любовта си, и особено през първите седем години! Тогава вашето дете напълно ще ви разбира, а и вие него; И успехите му ще се превърнат във ваши успехи и цял живот ще сте си близки.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар