Любовник или владетел – разберете с какъв мъж си имате работа

За повечето от нас е изключително важен проблемът за оптимален избор на спътник в живота

kitaiski-kalendar

Навярно бракът е единствената област, където никой не получава преимущества. тук всички са равни — и богатите, и бедните…

Много фактори определят характера на брака, но един от главните е годината на раждане на съпрузите. Именно тя обуславя основната тенденция в съюза. Всеки знак в източния хороскоп е надарен с определена съвкупност от психологически, социологически, сексуални признаци, които дават качественото ниво на брачния му съюз с другите знаци.

ЛЮБОВНИЦИ (родени в години на Плъха, Маймуната, Дракона)

Това са странни, непредсказуеми представители на мъжката половина на човечеството. В основната си маса те толкова излизат от общоприетите норми и правила, че може да се каже, че тяхна, норма е изключението от правилата.

Представителите на тези знаци са винаги на границата: темпераментни, своеволни,избухливи, но и находчиви мъже. Умеят да вземат решения, притежават здрав разум. Освен това са енергични, лесно възбудими, понякога упорити и резки. Това са хора с неадекватно възприемане на живота, ясновидци или шамани.

Любовта е сферата, където напълно проявяват себе си. Те могат да обичат всички жени по света, да проповядват любов към цялото човечество, а могат да посветят целия си живот на една жена. За тях няма нито загадъчни, нито студени жени. Не обръщат внимание нито на възрастта, нито на националността, нито на социалното положение, нито на външните данни на своята избраница. Въпреки това повечето представители на тези знаци са доста тихи и спокойни хора и реализират желанията си мирно, без да прибягват до ярки ефекти. Често на преден план излиза тяхната изолираност от реалния свят и те могат да правят впечатление дори на безволеви. Това обаче е илюзия.

Представители на мъжете любовници: Байрон, Сент Екзюпери, Джек Лондон, Разпутин, Леонардо да Винчи, Шекспир, Жул Верн и др.

ВЛАДЕТЕЛИ (родени в години на Коня, Тигъра, Кучето)

Те много по-добре се ориентират в общото течение на живота, отколкото в любовните си дела. Затова е добре, ако отделят основно внимание на работата, кариерата, а любовта възприемат като сфера на вдъхновение. Възможностите на тези три мъжки знака в сферата на обществения живот са безгранични. Те достигат върховете на властта и мъдростта, както и дълбините на философията. Имат всичко необходимо, за да парализират чуждата воля, да подчиняват хората. За тях волята не е грубата сила, а способността да предвидиш Последствията от постъпките, да прозреш бъдещето и да му повлияеш.
Те довеждат докрай нещата и обикновено побеждават. От тях стават прекрасни ръководители. Тези мъже са силни, независими, правят всичко по собствено усмотрение.

Животът с тях не е лесен, но може да се твърди, че изключителната им отговорност и способността им към дълготрайно планиране са много благоприятни за семейството и може би заради това си струва да се изтърпят сложностите в характера им.

Безграничната власт над хората не предпазва тези знаци от неприятности в сферата на любовта. Най-често те обичат не реална жена, а идеал, създаден във въображението им. Пътят им в любовта е изпълнен със загуби и разочарования. Често тези мъже се опитват да променят своите спътници, да ги напасват към своите измислени стандарти.

Владетелите са най-взискателните мъже.
Често любовта им е романтична и сляпа, а романтичните страсти са способни задълго да ги извадят от равновесие. Прекаленото им увлечение в любовта е пагубно за тях. Най-добре е да я използват като помощно средство за осъществяване на главните си цели.

Представители на мътете владетели: Карл Велики, Теодор Рузвелт, Ленин, Чърчил, Шарл де Гол, М. Робеспиер, Хари Трумън и др.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар