Как изглеждат домовете на различните зодии?

Зодиакалният знак дава своя отпечатък не само върху личността на човека, но и върху неговия дом

zodii

ДЕЦАТА НА ПРОЛЕТТА

Така например веднага можете да познаете дома на Рибите. Тук можете да видите такова количество дрънкулки и прелестни глупости, които всички останали знаци биха изпратили незабавно на вилата или биха раздали на бедните. Рибите са лирици и романтици.

Още по-просто е да разберете, че в дома живее Овен – достатъчно е само няколко пъти да му гостувате. Ако през това време нещо се промени, няма никакво съмнение кой е стопанинът. Днес домът му ще е в стил кънтри, утре – будоар от времето на Първата република, трети път – хай-тек офис.

При Телците всичко е грамотно и надеждно, при това не без подкрепата на модните съвети на професионален дизайнер. Наистина, често не им достига вкус, но те компенсират този недостатък с умението майсторски да прилагат на практика това, което са видели у героите от любимите си филми или на страниците на списанията. Накратко, ако домът е оформен едно към едно като имението на популярен певец или на принцесата на Монако, знайте, че тук господства Телец.

ЛЕТНИТЕ ВЕХТОШАРИ

Казват, че у всеки Близнак живеят двама души: един добър, другият просто прекрасен. Именно тази двойка ги кара да украсяват дома си с такива удивителни вещи, като ваза от династията Мин, съседетваща с ръкопис на библия от XVI! век, кожено кресло на последния император на Китай, стоящо редом с оригинал на Гоген. Наистина, поради своята небрежност Близнаците напълно са способни да направят във вазата склад от употребявани носни кърпички, а креслото да затрупат с рокли и чорапи, но това придава на дома известен чар.

Раците също обичат старинните вещи. Само че за разлика от Близнаците предпочитат да изпълват дома си с фамилни ценности, които са свързани с тайните на собственото им семейство. Ако домът е пълен със снимки на прапрабаби, кутийки, барометри и тем подобни, това без всяко съмнение е дом на Рак.

Когато влизате в жилището, разбирате, че сте попаднали на гости на нелегален милионер? Тогава знайте, че ви е поканил Лъв. Само тези знаци влагат такива огромни средства и усилия в дома си и само те постигат такъв потресаващ ефект. Домът на царя на животните най-често напомня апартаментите на царя на хората и това наистина е много красиво.

ЛЮБИМЦИТЕ НА ЕСЕНТА

Жилището на Девата е опора на уюта и чистотата. Наистина, това не означава, че всички други знаци тънат в мръсотия. Просто именно Девите създават интериора така, че прашинките просто няма къде да се закрепят, хартийките няма къде да се скрият, а за излишни вещи просто няма място.

Везните обаче имат друг проблем. При тях домът често напомня склад. При това не защото са вехтошари. Работата е там, че поради особеностите на своя знак нещастните Везни толкова дълго обмислят дали да изхвърлят или да оставят остарялата вещ, че в резултат се уморяват и стигат до извода, че „ще потрябва”.

Наистина най-удивителният дом е местообитанието на Скорпионите. В него има черни дивани, покрити с кожата на редки животни, златни тапети с кантове от бронз, украсени тавани и тъмносин санитарен фаянс. Независимо дали Скорпионът има много или малко пари, във всеки случай домът му напомня пещера, в която е приятно да се скриеш и да градиш величествени и грандиозни планове.

ЗИМНИТЕ ОРИГИНАЛИ

В жилището на Стрелците има всичко: статуетка на бог Нулу от Нова Гвинея и бормашина с перфоратор, френски парфюми и сушилка за ботуши, плазмен телевизор и килима на прапрабаба. При това всичко е в прекрасно състояние, на най-точното място и съпроводено с подробен разказ за неговия произход.

Приблизително същото е и при Козирозите. Само че при тях, за разлика от Стрелците, категорично няма предмети на чужди религиозни култове и множество кутийки и бонбониери. Козирозите се славят със своето домошарство, затова в тяхното гнезденце може да се намери всичко, без което уютът е просто немислим.

При Водолеите е по- сложно. Те прекаляват с излишества, които могат да се оценят само от специалист-антиквар. Например скъпият компютър при тях може да стои на ковьорче от времето на Априлския пленум (жалко е да го изхвърлят, защото е избродирано от тяхната баба, когато се е омъжвала). А на рафтовете на уптрамодерната кухня можете да намерите ютия от епохата на култа на личността (майка им е гладила с нея пионерската им връзка).

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар