Каквото поискаме, това ще ни се случи: или как работят посланията до Вселената

Знаците и знаменията съдържат информация, която Вселената се стреми да доведе до съзнанието на човека

wselenata
Това обаче изобщо не означава, че тя иска това – просто се случва по силата на нейните закони. И човекът, като част от нея, попада в сферата на разпространение на подобна информация. Задачата му е (ако той действително жадува да разбере какво му казват и с каква цел) да се вслуша.

Но как, по какви принципи и на какво основание функционира този процес?

Представете си заобикалящия ни свят като повърхността на езеро. В него се намират и самият човек, и множеството обекти, които го заобикалят. Водата е аналогия на информацията. Човекът прави крачка, която води до появата на вълни – големи и малки, които се движат от него към околните обекти, носейки информация за постъпката му. Но достигайки до тези обекти, те се отразяват от тях и частично се връщат към човека, заредени вече с оцветена от външната среда информация. В резултат човекът получава определени отзиви от крачката си и е в състояние, ако мисли и оценява случващото се, да изчисли и последствията от своето действие. По същия начин обектите в езерото, движейки се, информират човека за своите стъпки независимо дали го искат, или не. При това е ясно, че скоростта на движение на вълните в информационния план е несъизмеримо по-висока от тази на водните вълни.

Този принцип наподобява ехолокацията. Постъпката, мисълта, желанието са импулс, достигащ до обекта, отразяващ се от него и носещ своего рода отговор. Този отговор, попадащ в графата „знаци, знамения”, невинаги обаче е пряк. формата му изцяло и напълно зависи както от самия импулс, така и от отразяващата структура.

Причината за депресията често е проста: разрушавайки собствения си живот, човек става нещастен. При това разрушаването става дори незабелязано за него самия. Не Се замисляме особено над правилността на избора си. Работи познатата схема: след училище – университет, женитба, намиране на прилична работа. И колкото по-бързо успееш, толкова по-добре!

Никакви почивки в надпреварата за щастието, защото, за да постигнеш нещо, първо трябва да се потрудиш. И за да не страдате от необмислени постъпки и неправилен избор, избягвайте някои грешки.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар