Нумерологичния код на хармонията

промоции

С помощта на тази система на изчисление на енергията можете да формирате своя код на хармонията

harmoniq
Тъй като във всички астрологически прогнози се използва нумерологията, астрологията всъщност представлява цифрови редове. Всяко число освен информация носи и енергетически смисъл.

Съчетанието на числата може да се нарече съчетание на енергии. Числовите редове имат големи възможности. На първо място, това е ефективно средство за корекция на аурата, чакрите и биополето на човека. С помощта на системите на нумерологията всяко проявление в света може да бъде изразено чрез цифрите. Числовите кодове могат да се визуализират, четат, пишат на хартия и да се активизират със свещи.

Системата на кармапланинга позволява да се открие онова съчетание от числови редове/кодове, които ще помогнат на човека при решаването на проблемите.

Всеки код е индивидуален, тъй като отчита датата на раждане и името на човека.

Как да изчислите своя код на обща хармонизация?

С помощта на този код можете да внесете в своята аура енергия за вашия успех и благополучие, здраве,хармонично развитие.

За основа се взема датата на раждане – например 11.06.1976 г.

Съберете всички цифри от датата: 1+1 +0+6+1+9+7+6 = 31.

Към полученото число прибавете числото на месеца на вашето раждане: 31+6 = 37.
Сведете цифрите от т.1 чрез събиране до получаване на едноцифрено число: 31 = 3 + 1= 4.

Сведете цифрите от т.2 чрез събиране до получаване на едноцифрено число: 37 = 3 + 7 = 10 = 1+ 0 = 1.

Изчислете кода на името си, като съберете всички букви, сведете до едноцифрено число (съответствието на буквите и цифрите можете в таблицата горе). Например името Георги тези числа в следния ред: т.З), т.5), т.1), т.2); т.4). Получават се следните цифри от тези точки: 4,1,31,37, 1. За да може кодът да „работи” в аурата, да пропуска потоци енергия и да активира цифрите, трябва да изчислите ритъма на кода – общия нумерологичен корен на получения ред. За целта събирате цифрите в кода една по една, като ги свеждате до едноцифрено число: 4+1+3+1+3+7+1 = 20 = 2 + 0 = 2.

Как да активирате кода?

Полученото число на ритъма (в нашия случай това е 2) добавете седем пъти във вашия код по следната схема:
два пъти преди началото на кода; по една цифра след всяко число; веднъж след края на кода.

22-4-2-1-2-31-2-37-2-1-2

Това е персоналният код за хармонизация на съдбата. На него можете да медитирате, да визуализирате цифрите на кода в аурата или по чакрите, можете да го запишете на хартия и да го носите винаги със себе си.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар