Делфинът – талисман за свобода и спасение

Веднъж богът на виното Дионис попаднал в плен при пиратите

delfin
Разбира се, морските разбойници не знаели на кого са посегнали, а когато узнали – било късно: разгневеният бог ги превърнал в делфини.

Оттогава пиратите плуват в облика на делфини и спасяват давещи се хора.
Такава е легендата, но тя не е далече от реалността: тези бозайници действително спасяват бедстващите, при това дори и на сушата!

Навярно всеки, който е ходил на море, има талисман делфин. Не забравяйте, че той може да ви бъде много полезен, тъй като символизира вярност, остроумие, лекота и подвижност на мисленето. Той е верен и надежден спътник на пътешествениците и любителите на приключенията: предупреждава за опасността и навреме ви измъква. Освен това делфинът е символ на единството на две стихии: морската и въздушната, свързващо звено между небето и земята. Затова смело можете да му доверите своите надежди и мечти, тъй като няма да намерите по-добър кандидат за ролята на пощальон до покоите на Бога.

Кехлибарен делфин в златен обков е истинска находка за млада особа, чиито отношения с родителите далеч не са идеални. И въпреки че те са безнадеждно остарели, а на вас още не ви е изсъхнало млякото около устата, вие сте си нужни един на друг, а домът е крепост, а не затвор. Кехлибареният делфин ще играе ролята на посредник миротворец: той ще помогне да уредите вътрешносемейните отношения, ще ги направи по-доверителни. Възрастните ще се научат да уважават мнението и свободата ви, а вие ще се съобразявате с техните интереси.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Recent Posts

Добавете коментар