Защо лошото е по-силно от доброто? Защото ние искаме да е така!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Мнозина смятат, че появата на фантом – астралният двойник на човека, не е на добро. Но грешат

losho
Биоенерготерапевтите често лекуват своите пациенти задочно, създавайки за това техни фантоми. С умението да пораждат свои двойници, които излизат от тяхното „трето око”, се славят предимно индийските и тибетските мъдреци. Това е една от способностите, свидетелстващи за прогреса на йогата по пътя на духовното усъвършенстване. В юдаизма срещата на човека със своя двойник е доказателство, че той е придобил дарбата за пророчество. А колко християнски сюжети има за светни, явяващи се на вярващите за помощ и вразумление, макар че в същото време са се намирали на огромно разстояние-
фантомът представлява сгъстена психическа енергия, която може да бъде и положителна, и отрицателна, и неутрална, както това се случва, когато екстрасенсът го създава за работа с пациентите. „Призраците” на живите са като хората: има и лоши, и добри, и неутрални.

Защо тогава повече се знае за кризисните двойници – предвестници на нещастия?

Причината е, че свои достоверни дубликати могат да създават съзнателно само духовно издигнатите хора или обратното – такива, които са свързани с тъмния окултизъм. При обикновените граждани това се случва само в моменти на изключително емоционално натоварване. А отрицателните емоции по природа са по-мощни от положителните и се формират по-рано в структурата на психиката.

Спомнете си какво прави първо детето – плаче или се смее? Смъртта от мъка е почти нещо обикновено, а оздравяването благодарение на душевен подем се третира като сензация. Затова излиза, че мрачните фантоми са повече от благоприятните.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар