Защо не бива да се оглеждаме нощем?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Съществуват толкова много поличби и поверия за огледалата

огледало
А знаете ли, че не трябва да се оглеждате в тях нощем?

Постоянно използваме огледала във всекидневието си и дори ги носим със себе си, за да можем във всеки момент да отстраним външни дефекти. Но във всички времена този, на пръв поглед, обикновен аксесоар е смятан за нещо мистично и не особено добро.

Едни го наричат дар на дявола (обикновен човек просто не може да създаде предмет, отразяващ всичко случващо се), а други смятат, че огледалният свят съвсем не е безопасен. И именно затова с огледалата са свързани толкова много различни поличби.

Защо не трябва да се оглеждаме нощем?

Огледалото се смята за вход към отвъдното. Първо, този портал се отваря обикновено през нощта, т.е. в тъмното време на денонощието вратата е отворена и през нея в реалния свят могат да проникнат неизвестни същества, с които никой не би желал да се сблъсква.
Второ, по време на сън и нощем душите на хората са особено уязвими. И ако внезапно се събудите и в сънно състояние се огледате в огледало, душата ви може да се отправи на пътешествие из огледалния свят, оставяйки тялото ви „безстопанствено“. А какво ще се случи, ако не намери пътя обратно и не успее да се върне? Тогава тялото ви може да бъде заето от чужд дух, при това обикновено става дума за зли и неспокойни души. За този феномен са заснети немалко филми и той се нарича най-често „астрал“.
Съществува мнение, че промеждутъкът между полунощ и 3 ч. сутринта се смята за „дяволско време“. И в този период се пробуждат всички зли сили и ако погледнете в огледалото, самият дявол може да вземе душата ви!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар