Как се сбъдват желания?

Всеки мечтае за нещо. Един иска кола, друг – жилище, трети – къща на Канарите

женско щастие Мнозина се стремят да постигнат желаното, но действат неправилно. И след поредното разочарование се отказват. Има и още един тип мечтатели, които днес искат нова кола, утре -буркан черен хайвер за закуска, а вдругиден -персонален самолет.

Като начало, трябва ясно да определим какво точно искаме. Например нова кола. Тъй като мисловната енергия ще е насочена в една точка (автомобила), с времето ще се появи първо шофьорската книжка, след това парите, а след тях и самият автомобил. За да се реализира желанието за къща на Канарите, трябва първо да сте посетили островите.

Изводът е, че за да се осъществи дадено желание, е необходимо човек да се съсредоточи върху него. Работата е там, че който променя всеки ден мечтите си, по-скоро ще се окаже с празни ръце, тъй като мисловната енергия ще се разсейва в пространството. А тя трябва да бъде концентрирана в една точка.

За да се осъществи желанието ви по-скоро, вземете лист хартия и го напишете. Това ще ви позволи по-точно да го формулирате. Освен това е изключително важно мислите ви да са позитивни. Всеизвестно е, че мисълта е материална. Ако мислите за своята цел позитивно, ще привлечете такива обстоятелства, които ще ви помогнат да реализирате желанието си…

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар